Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... Kaze jedan, joj jes merak guzit! Jesi to guzio, pita drugi? Nisam, jaran mi prićo!
Prije tridesetak godina to je ovako išlo: "Joj jes' dobro guzit ! "Kako znaš ?" "Pričo mi jedan što je gledo."
jesam "stromudan" ali ne vjerujem ovim podacima jer mnogo se tu laže. Ako je prosjek 16 i 17 a znamo da ih ima koji se čuvaju za braka i pređu i tridesetu onda bi po toj matematici ispalo da 80% djevojčica ima sex prije pune petnaeste godine. Malo pretjerano i nerealno.
Nista tu nije nerealno... Ja bi samo rekao da je prosjek 15 god. a ne 16!!!
Lupetate, 15 godina je osnovna škola a u osnovnoj seksualno iskustvo imaju samo najluđi. Kladio bi se u sve što imam da prosjek nije ispod 19 godina.
Ovi ga umaču sa 16-17,a ja sa 21 i dalje treniram desanku,old school madafaka HAHAHAHAHAHAHH :P
Bez adekvatne informacije oko seksa, zene ne potrebljavaju kontracepciju jer ne znaju o tome ili ne mogu da dodju do toga zbog "sramote" pa zatrudne i onda abortiraju. Bosnje sve naopako rade, protiv abortusa a i protiv kontracepcije koje ce to sprijeciti...aaa boze svasta kako smo mi zaostali kao narod. Hvala bogu da ne zivim u BiH.
Konto se Mostarac s malom i na kraju svega pita je hoće li poć... Kaže ona treba mi jedno 5/6 dana da razmislim. I tako prođe 10 dana, on sjedi s prijateljima na kavi, ona prolazi prekoputa, kad se zadera: - Alo maaajketi, jesi gledala išta za ono...
A sa pusenjem i prije se krece ja vidio! Dobro je reko Friedrich Nitzche,naj uspaljenije je pice kad mu dlaka nice
lazu...meni vecina cura od 25+ govorila da su nevine
U šta dečko , U ŠTA ?
Pita Mujo svog babu:-jeli babi ko je.....onaj sto je gore ili onaj sto je dolje. -pa onaj sto je gore kaze babo. -e jes se majka naj.... postara danas maze mali Mujo.
Neko ranije, neko kasnije i to je od kad je svjeta i vjeka.Puno se treba obratiti paznja na zastitu od spolno-prenosivih bolesti koje kruze i sve ce biti ok.
Kaze Suljo Muji: "Znas li ti Mujo da svaki Bosanac tokom svog zivota spava sa prosjecno 3,5 zena?" Kae Mujo: "E buraz onda se neko dobro naebo u moje ime!"
naši dječaci stidni, a djevojčice naivne
Postavi jos jednom link stavim ti staru u sendvicu Lexa Steela i Long Donga
u muski prosjek ne vjerujem zenski da....kurva do kurve
To i mami kažeš ?
Ma samo se krsite djeco vidis da nas ima malo samo 3 milioncicaa
meni je ovaj podatak strasan! :( il vise tuzan ... jbt ja se tada igrala sa barbikama :D
Do sesnaeste godine se igrala sa barbikama?Recu da je to "interesantno"...
hahaha imala sam i Kena :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (71)
Voimija oca,sina .... Ja sam zaostala :(
Pa izdrkas li je barem ponekad?! Da ispustis pritisak i tako te stvari! Ako ja,onda Nemoras odgovorit
Haman! :(
Ne znam ako sam jedina ali moja mama je mene informisala o seksu kad sam imala 14-15 godina...Roditelji su mi obrazovani pa mozda zato. Prosjecni bosnja je seljak...
Prvi put sam imala 18 godina. Ne vidim sta je tu pogresno. Vrlo je bitno svoju djecu informisati a ne da se ceka dok ti cerka potrudni.
"potrudni" !!!??? rece kcer obrazovanih roditelja....jah....svega u basti Bozijoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žene su ovde meke i vrele Kao i svuda gde ne vlada bol One mazno kriju delove tela I čekaju da ih pokupi zlo Klinci se jebu ko štuke Njihovo seme curi niz haustore Šprice bacaju direktno u Savu Iz Save u Dunav A iz Dunava u Crno more