Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako me je ovo potreslo. Bog da vam da snagu da izdržite sve ovo.
Iskreno ... pozlilo mi je. Ovo je uzas i horor.
Glasaci u BiH ce iduce godine ponovo dati 50% glasova upravo tim strankama i stime potvrdu da su sasvim ok sa ovim stanjem
Da joj Allah da lijepi dzenet. 😢😢
Benjamin Bejtovic diler, Baris Bejtovic diler Hapsi govna
Ko zna koja po redu žrtva propale države. I sto je najgore, tome nije najveći krivac nacionalizam i plemenske zajednice, već uhljupluk bosanskoga goveda. Odsustvo osnovnog bontona i morala, beskrupuloznost, gramizivost, mentalna potkapacitiranost....to su pravi razlozi zbog kojih bosansko govedo tumara u mjestu od pamtivjeka.
U zubarskoj ordinaciji vrse operacije oka.. dozivotno zatvoriti sve !!!
da se ne bi ovakve stvari desavale Drzava Canada je jos prije 50 godina zakonom zabranila privatne bolnice....u SFRJ takodje nisi mogao imati privatnu bolnicu ni u snovima...a ni falsifikovanjem diploma niko se nije bavio ni u SFRJ niti neko na to pomislja u Canadi...jer ako te uvate..robija ti ne gine...a u pitarluku direktorica glavne bolnice 12 godina studirala i niko ziv ne zna da li ikada i zavrsila fakultet a sve diplome posle tog navodno zavrsenog fakulteta falsifikovala...
Nedavno napisah da imamo prelose doktore, sigurno najgore u cijelom svijetu.
Dijete sa 34 šećerom od 2 godine operisati ako nije životno ugrožena?!?!??nisam stručnjak ali to mi je van pameti.
Pa nije imala secer vec je skocio u toku operacije iz nekog razloga
Nazalost niko ne moze da znati kako ce neko reagovati na lijekove,nadam se da su se roditelji dobro informisali sta znaci staviti djete od 2.5 godine pod anesteziju,moguce komplikacije i posljedice. Djevojcica cak i da se probudi ce biti bukvalno biljka,jer mozdane celije cu unistene.:(
Nazalost. Ko zna koliko je bila bez kisika. Hipoksija, nema nazad.
Samo mi nije jasna pamet doktora koji pristane dijete od 2.5 godine da uspava u ordinaciji i radi operaciju. Dzaba ti svi nalazi, nije to operacija kurijeg oka niti krajnika, ipak je oko glave, nebitno koje mjesto glave bilo u pitanju. A ovi s kupljenim diplomama pobise sve sto stignu, jadno nam je zdravstvo. Neko ce odgovarat za ovo dijete, kad tad.
Bejtovic - vrh Naša stranka Policija se povukla - naređeno, od koga? Zna se da je naša stranka u. Vlasti u KS... Jasno ko dan..
Ma sta je ovo u pm vise? Pa sta rade ovi ljudi, ove ubice, a ne doktori, sto njih niko ne uhapsi? Ovo je strahooooota!!!!!
To je Bosna, tzv doktori - hamelji rade , stoka koja radi i u bolnici a nakon toga privatno, samo uzimaju pare , nemaju nadzor ni inspekcije jer su sve stranačke kolege, ovo nije prvi slučaj. I tog anesteziologa odmah "uspavar "
Žao mi je djeteta i roditelja. Oni su jadni postpisali sve papire za taj op. zahvat tako zahtijeva procedura. Ljekari se ograde od svega. Na žalost ovakve stvari se dešavaju. Niko nije očekivao ovakav ishod. Doktori nisu svemogući, siguran sam da bi vratili svaku sekundu unazad da mogu.
E propasti od države