Svjedočenje protiv Karadžića
0
"Djeca su bila višestruko traumatizirana"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radovanu bi samo pozelio dug zivot i tesku bolest
\"Bolnica je bila sve osim bolnice, tamo je nije bilo svjetla, vode, dotoka hrane i ljekova. Srpske snage su zloupotrebljavale tehnologiju i oruzje iz kojeg su pucali. Ja želim da dokažem da je Sarajevo bilo opkoljeno i granatirano, i to je bio jedan grad koji je napadan od mojih divljaka“, kazao je Karadžić.
@ vidis Aliju kad se gledas u ogledalo dosta licis na njega kao datije Babo.
O kakvoj ti ruznoci pricas..Pa Radovan je MISTER UNIVERZUMA za HOMICA ALIJU IZETBEGOVICA velikog guznog-havera od Rejhana Demidzica.. Ima li ijedna njihova zajednicka slika u Alijinom muzeju.. Sad kada su se sastali, nastavili su da se pederisu u dzehenemu.. Radovan jeste zlo-cinac ali je bar muskarac, a Alija je zlo-cinac i licio je na odrpan otirac i kada je imao dvadeset godina...OBICNI GUZI-CAR..
klali smo vas bez oruzja,sta bi bilo da smo imali oruzje. tisina i poklopite se agresori. ugledajte se na normalne ljude.
ma jednostavno kad se dokaze da je neko pocinijo ili potenciro ratne zlocine osudit na smrtnu kaznu i ekzekutirat inace sam protiv smrtne kazne ali ovakvi zlocinci nezasluzuju zivjet.
Joj pa koliko smo mi imali otih topova i minobacaca i tenkova i na hiljade i hiljade vojnika!?!? Dobro je da su se nekako srbi izvukli...ja vidim da smo mi bili bolje opremljeni od americke vojske...
a jooooj kako je ruuuuzan ovaj dabic u pm!!!!!!!osim ove uloge zlocinca u hagu treba ga proglasit i najruznijim insanom i najkomicnijim sto se tice spike!!!!!zasluzuje covjek,sto posto!!!!!
sto bi znala zena gdje joj je sin bio na linijama. pa ja svojoj staroj nikad nisam govorio gdje idem. samo bi imala vise razloga za brigu.
tacno mix
Genocidi.......jeli vas istina boli? ps nije vam lako citati \"svoja djela\" i nositi dok je vijeka i vjekova, epitet GENOCIDAN!!!!!!!!!!!! NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA!
Moze da bude istina, al ima i druga, pa i treca, pa i cetvrta istina u BiH. U svakom slucaju, slagala je ili precutala kad je rekla da ne zna gdje joj je sin djelovao, sto ostrom oku sudija ne promice.
zaimovicka se volila karat sa doktorima, ali svaka cast sve sto je svjedocila istina je.
Doticna precizno vodi dnevnike, ali ne zna gdje je djelovala 105. brdska gdje joj je bio sin. Obicno se majke zanimaju i za svoju djecu i gdje djeluju.
Sa kojim doktorom se karas na dezurstvima i vodis li i o tome dnevnik???