Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast !!!
Konacno neka lijepa vijest, vrijedna komentarisanja u moru sivila i ruznih stvari koje su nazalost dio nase svakodnevnice. Ta djeca su dar od Boga, tako malo im je potrebno da budu sretni, a pruzaju neizmjernu ljubaav onima oko sebe. To je neprocjenjivo! Toliko toga od njih mozemo nauciti i biti bolji ljudi.
Pa nisu oni nista novo napravili, taj park postoji vec petnaestak godina, samo su stavili tri nove klackalice i za to potrosili 15-20 hiljada maraka, opet je pljacka bila na pomolu.
Svima koji su dali pozitivne komentare, veliko hvala! Onima koji se bune što nije postavljeno više sprava predlažem neka sakupe novac, kupe još sprava, plate građevinske radove i montažu, potroše vremena, živaca i ličnog novca za telefon, gorivo i još mnogo toga potrebnog da se sve organizira pa neka nam postave još sprava i time usreće i sebe i druge. Vidim da ima i onih koji su pogrešno shvatili tekst - nigdje nije rečeno da je izgrađen cijeli park, nego da se radi o adaptaciji već postojećeg parka upravo zato da ne bi ovu djecu odvajali od djece bez poteškoća. Ljudi koji su izrazili zabrinutost da će sprave biti uništene, imaju pravo. To je i najveći strah ekipe koja je radila na ovom projektu. Nažalost, na neukost i nekulturu ne možemo previše utjecati, već samo apelirati da se to ne radi i nadati se da neće. Hvala i srdačan pozdrav, Udruženje Pragma.
svaka cast na ovome, ali ce opet biti seljaka roditelja koji ce normalnu i zdravu djecu dovodiit i na ove \"sprave\" za djecu sa posebnim potrebama
fkt mislite da će ovo opstat barem 3 dana ? nadajte se. i \"Djeca sa posebnim potrebama dobila svoj park\" park postoji još od kad sam ja išao u osnovnu ( 93 god ) + je još prije izgrađen. Tako ovo je leglo narkomomana i ostalih tako prosto nevjerujem da će koliko toliko djece biti.
Koji separatizam!!! Ti si, sine, malo nenormalan i ne možeš se igrati sa djecom, evo ovdje smo ti ogradili pa se igraj!!! kao konclogor, retardi jedni
Ovo je nekad davno, po meni, bio najljepsi djeciji park u Sarajevu. Sad su ga toliko usarenili da vise ni na sto ne lici.
Daj boze da park potraje neko vrijeme. Imajuci u vidu kakav smo mi vandalski narod, neko ce uskoro razvaliti i to par ljuljacki sto ima.
pa da..to su srbi sa posebnim potrebama,srbi su UB.IJALI VLASTITE NEVINE NENAORUZANE SRBE,NACRTNO SI.LOVALI DJEVOJCICE SRPKINJE I POCINILI GENOCID SRBI NAD SRBIMA!I CAK SU P.UCALI NA USA AMBASADU-SRBI!SAMI SRBI DOKAZUJU SVIJETU,DA- smo SVI mi SRBI:))
jesu puno dobili, 3 nove sprave... nidje veze...
Šta ces kad ce to \"djeca bez posebnih potreba\" (MAJMUNI) pokvariti :S
Svaka cast, ovo jeste lijepo. Ali da se razumijemo samo je postavljena ljuljacka, klackalica i ono sa pijeskom u drugom dijelu parka. Znaci nisu dobil park vec 3-4 stvari u vec postojecem parku koji nije obnovljen od kad je napravljen bilo bi lijepo da su postavili jos par stvari za ovu djecu. :) :)
ne mogu da vjerujem da je ovo vijest kakav crni park za djecu sa potrebama. ovdje se narkomani okupljaju i nema sanse da ce ijedno dijete sa posebnim potrebama ovdje vidjet nekog hajra. postavili ljuljasku i zavezali par balona i eto parka za djecu sa posebnim potrebama, a to sto taj isti park postoji jos od rata nije bitno fakat sramota, tacno da covjek p*o*p*i*z*d\'i
Seherzada Halimic:D
trebali bih nesto napraviti i za normalnu djecu....pocrkat ce od droge i alkohola!