Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pitanju je ljenost stomatologa koji ne zele da gube vrijeme na malo zahtjevnije pacijente. Svi hoce brze I lake pare ,takav nam je mentalitet. U dosta slucajeva anestezija nije ni potrebna a djeca reaguju panicno kao I sva druga djeca koja se boje zubara. U selendri zvanoj Sarajevo ne postoji specijalizovana ordinacija za djecu sa posebnim potrebama pa su ljudi isli u susjedne drzave.
Djeca s poteskocama u razvoju trebaju anesteziju za sve popravke zuba pa su dosad diskriminisana tako sto su im vadjeni svi zubici zahvaceni karijesom da bi manje kostali javno zdravstvo. Koliko je meni poznato.
Bas brutalno :-(
zar sva djeca nemaju besplatnu zdravstvenu zastitu??? ili je greska novinara?
Nije greska novinara. Djeca ciji roditelji ne rade ili nisu na birou nemaju pravo za zdravstvenu zastitu. Posebno je pogodjena kategorija tesko bolesne djece koja su zbog bolesti prekinula skolovanje. Zato se ovim uhljupima uplacuje redovno I zdravstveno I penziono. http://ba.n1info.com/a120340/Vijesti/Vijesti/Nova-lista-istaknutih-sarajevskih-umjetnika-na-budzetu.html
Pa zar ovo nije prije postojalo i zar ne mora po zakonu postojati.Majku Vam lopovsku i fašističku .Na ovoj jadnoj djeci skupljate poene jeftinom demagogijom stoko jedna !