Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Bolje i ovo ne paket pelena i 200gr hape od zelenih lopova.
U srbiji za drugo dijete dobiješ milion eura, i to dođe Vučić sa koferom i stavi djetetu na čelo, za treće ide zlato, stave dijete na vagu koliko bude teško toliko zlata, a nije ko ovi sda tallibani
Aj bolje ista nego nista. A mogli ste se i nas iz 1968. sjetiti, znam i ja milju skrsiti.
ne pomaze jednokratna pomoc..dajte postene sudije ako ih ima, dajte postene policajce ako ih ima, pravnu drzavu..uklonite kriminalce sa ulica, pijane i drogirane iz saobracaju..kaznjavajte prestupnike..nece majke radjati djecu da ih se ubijaju, u sistemu gdje vlada korupca, sila, lazi i nepravda
Vi pravite zgrade da ima privatni sektor konkurenciju , najveci izazov je visoke cijene stambenog rjesenja. Vise od pola plate ide na kredit. Ljudi razmisljaju najvise o tome prije nego sto naprave djecu nazalost
1000 km. šala mala.... 16 spomenutih miliona treba utrošiti. šta ako bude nešto manje ili više od 16000 djece? ili je to novac za neki testni sistem gdje će ti opet faliti papir? i dalje spominju dokumentaciju, pa i za online sistem?
misle li stvarno da će time nekoga motivirati da dijete rođeno u inostranstvu bude prijavljeno u BiH? jer, brojke su porazne. posljednje pouzdane o stalnom broju stanovnika u cijeloj BiH je bio 1,8 mil.
Vau vau kako su velikodusni. Vucic daje 5000 eura za prvo dijete
Svaka cast novoj vladi, ovo je jako ozbiljan pristup. Mnogo znaci novim porodicama.
Naša rođena 2012 i mlađa i starija nisu djeca...
Pa ne mogu sad svim stanovnicima dati novac, jer svi su bili bebe kad su se rodili.
U srbiji 6000 km jednokratno a 24 mjeseca po 228km 🤣
Ovaj moj se rodio 23.12. Mogo je vala čekat još heftu
A sta sa ovim rodjenim u Decembru, da ih kunu roditelji jel..... nije to fino bgm...
aj ne kenjaj
Prekucat ce ih
U Njemackoj svako djete do 18.godine svaki mjesec dobije 250eura....
Pa ti idi u Njemacku i pravi djecu
Dajte nam Vlahinju Milicu Krstić Ristović da joj naštancamo Bošnjaka. Njoj ćemo dati pare a nama djeca. U usta je jbm žvaljava veprovska.
Ovo je najlaksi nacin kako doci do milje maraka. I to u lezecoj poziciji. 5 zena = 5 milja. Zene javite se. Dijelimo zaradu 50-50.
Kad ovi iz rs-a pocnu sada mijenjati adrese da uzmu ove pare hahhahahah
sda ovo nikad nije davala jer ih je bolio k za narodom