Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko borbe za skolu a na kraju znanje nikakvo, e kada bi ucili pola koliko kenjaju.
Ohoho eto i munire i 40 razbojnica, visoki je nahebo.
Nisam nikada cuo,a ni citao da je bilo koji roditelj ustao i trazio: U ime najvaznijeg nacionalnog interesa trazimo: a) da sva djeca napuste osnovnu skolu kao plivaci kako se ne bi davili u potocima od 1 m dubine b) da sva djeca nauce higijenu zuba i da se iskorijeni karijes u skolama c) da sva djeca dobiju osnovna znanja o zdravlju ( kontracepcija,polne bolesti itd) d)da sva djeca u skolama budu oslobodjena religiozne nastave i da to mogu raditi van skole ako zele Kada to budu trazili mladi roditelji onda ce biti nade za sve.
Traže najosnovnije, da uče na maternjem svom jeziku BOSANSKOM u svojoj državi BOSNI... Bez toga, nema ništa drugo smisla,zamislite da Hrvatska djeca ne mogu učiti Hrvatski jezi u Hrvatskoj ili Slovenski u Sloveniji
direktora OS Grbavica treba odmah smjeniti,iskorištava djecu za svoju ličnu promociju
Jao dečica pomžu svojim drugarima koji se bore protiv zlih čika koji im ne daju da uče napamet pesmice od omiljenog (nacionalnog) pesnika. Pitam se šta je to sa vama te imate tu misterioznu sklonost ka svemu patetičnom.
Zasto oni sada protestvuju,da se uvde nacionalna grupa predmeta za Srbe Grbavice,je li?
kako je malo potrebno da se ujedinimo i borimo za bih bez puno pametovanja. fantastičan potez, ko se sjetio da dovede djecu iz "grbavice" treba dobiti zlatnog ljiljana. to je borba!
ako im je neko obećao zlatnu kašiku neka im je da.
pravi borci za uzor svim ovim filozofima! pravi borci za bih, sve čestitke i puna podrška!
sta je ovi nece u skolu dok ne uvedu srpsku historiju i jezik?
Haj ga loma uzmi s desnom rukom dok s lijevom pokazujes tri prsta.