Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje licemjerstvo koja patetika koja politika *** te zivot...
i danas je 21. dan drzavnosti je za 4 dana...
Ne znam šta se čeka a političari? Zašto ova dijeca ne idu u školu? Majke vam se naje*em pa neka vas stid bude,niko od vas muda nema dovoljno da kaže i Dodiku i onom ministru obrazovanja 2-3 rečenice kako bi ova dijeca mogla normalno da idu u školu mjesto da budu pod šatorom. Pohvale direktorici škole zbog poziva. :)
Djeca mogu sutra u skolu ako hoce ;)
Naravno kad su stoka,za njih je štala i ništa drugo. Žao mi dijece i budućih školaraca uče ih nečemu što nema veze s vezom,kako smo mi ti koji su agresori,a oni su kao branili svoju ''državu'' ma daj... Je*o ih tata Dodik.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Predivno,obucite tu djecu,podarite im školski pribor,daj te im sve,Sarajlije Vi to možete,ima Vas hvalaBogu imućnih,ta nedužna djeca su u manjem BH entitetu izložena nevjerovatnom aparthejdu ali neće ni to dugo trajati,isti aparthejd su provodili i nad kosovskim Albancima pa znamo dokle su dogurali,pokušali su i sa crnogorcima pa znamo kako je prošlo,ostalo im je još samo da svoje bolese frustracije ispoljavaju nad nedužnom bošnjačkom djecom,svaki komentar je suvišan, BiH je sekularna država a u njihovim školama sve slike iz crkava,mislim da je vrijeme a se podnese apelacija ustavnom sudu i da je vrijeme da se ta nametnuta ikonografija skine ispred očiju bošjačke djece sa kojom ona nemaju nikakve veze.
Gdje je onaj celavi majmun tihic da rijesi sta. A da majmun nema para da ulovi pa se i ne javlja
Do sada sam sve vjerovao da se varam. Ali sada stvarno vidim da su bosnjaci najugrozeniji narod u BiH. Srbi da su ugrozeni i da su zaista dobili po turu (kako oni tvrde) ne bi onako javno izjavljivali i pricali o referendumu i ocjepljenju. Hrvati opet, dovoljno je da kihnu i dmah se papa u vatikanu pocese po glavi da vidi sta se to zbiva. Jadno i zalosno.
Nezavisna, suverena, multieticna, ponosna i prkosna Bosna i Hercegovina :) To dijecu nikad ne zaboravite, vlasti dodju i prodju, osvajaci su dolazili i odlazili podvijenog repa, pa ce tako i ovi uzurpatori doci i otici, a raja ce ostat.Nasa domovina nije samo teritorija, nije samo parce zemlje, nasa domovina je majka.
Pa 25.-i je u ponedjeljak, zar nije bilo logičnije održati priredbu sutra ili u utorak?
Bosne ima i biće je a i Hercegovine
Stepane ciji pasos imas cije oznake na autu imas ciju valutu trosis da nije rs majmune glupi suti i pokri se posranom ponjavon jebo ti svom ocu zenu.
Nek ostanu onda u BiH,i ne vracaju se u Republiku Srpsku.
evo ti nauci da recitujes mami i precedniku Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... On bi ovo žačepio glavom!!!!!"
Brzo su maske pale.
doticna gosopda koja koortsti djecu ovdje za promociju pa ih vodaju od stadiona,skola do ovih skupova, treba da snosi i odgovornost za razocaranja i lazna obecanja roditeljima ovde djece.S ozriom da u rs.u im ovo vrijedi koliko i propali tiket u bet livu
ako nisu u stanju dati rijesenje nek ih ne zavlace
Djeca su vojska najjaca...
u ponedeljak je praznik u fbih, a u rs obican dan
Lijep pozdrav za sve drzavljane Bosne i Hercegovine, koje god vjere i etnicke pripadnosti bili!
Ne treba protestvovati pred OHRom nego UN-om jer njima polaze racune