Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmune đeko znaš li ono kad je Slobo otišo kod boga/hvala bogu/ pa ga pitao kada če postati velika Srbija a bog se rasplako a on če št je sad??? bog odgovori plačem jar ni ja neču to dočekat.,debilu jedan.Prati ove izvještaje CIE i zahvali Amerima što stu jer su zaustavili armiju BIH i HVO da ne uđu u Banja Luku sad bi bio u Srbiji.
dje ce udarat ako ne na sirotinju? guzonjinim sinovima i scerima ovakav problem ne bi postojao
ukinuti RS
slazem se i prosiriti Srbiju .... eto vidis imamo iste stavove
bistro bistro... zalim sto nece moci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iza Masica moraju da stanu i drugi politicari kojima je stalo da ova djeca dobiju svoje pravo i da napokon krenu u skolu. Ne smiju dozvoliti da kvazi politicari z RS-a poput Gorana Mutabdzije tome stanu na put.
Svakom Sunce sija i budi ga dobra vila samo meni jos ciganka nista nije pogodila Nemam para druže a nemam ni sreće sudbina me vara nece me pa nece. Svakom Sunce sija i sve ima što poželi samnom samo lutalica može suzu da podeli. Nemam para druže a nemam ni sreće sudbina me vara neće me pa neće.
Samo gubite vrijeme... prebacite djecu u FBiH posto u RS sigurno necete naci demokratije to je i onako genocidni entitet..!
Some tupavi... RS samo trazi da iste uslove imaju i Srpska djeca ........ sunce vam je*bem pa dokle vise
Mislim da pecinari zasluzju sto su protjerani iz vecih gradova BiH jer zasluzuju da svoje jadne zivote zive po selima...to ste sami trazili..eto vam dio Bosne samo je pitanje kad ce biti opet jedinstvena tj. kad vam osude vodje u Hagu..Amin
Zahvaliti se drzavi i nasim dragim parlamentarcima koji ne znaju nista ujediniti da se poboljsa zivot dva entiteta. Nista bez EU, OHR, SAD...