Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PING 127.0.0.2
... da "@LT", malkice radioaktivne m.a.t.e.r.i.j.e na vrhu gromobrana povećava zaštitnu moć od udara groma, baš kao što malkice diplomatskog ili poslaničkog imuniteta u politici povećava zaštitu od krivičnog (kaznenog) gonjenja ... smanjuje
eto zasto imamo AGENCIJU ZA ZASTITU OD ZRACENJA.. u drzavnoj administraciji. I to u 3 grada - sarajevo, mostar, b.luka. ! preko 200 uposlenika!! eto sada znamo - radi radioaktivnih gromobrana...
Pa malo bi onda trebalo prozvati tu agenciju R.A.K. da nešto radi kao i općinske inspekcije koje su dozvolile da na zgradama radi ko šta hoće poćev od prepravljanja balkona, rezanja nosivih zidova, kidanja fasada i farbanja u raznim farbama a između zgrada od raznoraznih kablova nebo izgleda kao paukova mreža. Nedaj bože da se neki helikopter spusti malo niže ili da se jedan takav kabal dug po 50 metara otkine i nekom djetetu padne na glavu.
Ovim klocevima na vlasti treba skupiti sve gromobrane i odnijeti ih pred vladu i pred kadrovske stanove da vidimo koliko su opasni.
@RRR R.A.K. Da li postoji štetnost zračenja ili ne, se određuje elaboratom o štetnosti zračenja, koji izrađuje nezavisna firma sa certifikatom.
... na vrhu gromobrana nalazi se malkice radioaktivne m.a.t.e.r.i.j.e koja povećava efikasnost zaštite od udara groma ...
Prvo neznam zašto sa ovim filterima ma.ltretir.ate ljude. Napišeš komentar i onda ti ga samo izbaci kao da nisi ništa radio. J.e.bi.te se vi sa KLI.xa. Poslije 23 godine upozoravaju građane na gromobrane. Žalosno. Za to vrijeme uklonili 160. Veliki uspjeh. Dali su štetne antene radioama.tera kojih ima na svim zgradama i koje su povezane raznoraznim kablovima bez dozvole. Ko o tome vodi računa?
ne razumijem, kako radioaktivni gromobrani? od čega su napravljeni? zašto?