Zbog napada ispred Suda BiH
0
Disciplinski postupak protiv Želimira Bošnjaka
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona emisija je bila JAVNO LINČOVANJE jednog čovjeka koji je bio hrabar da izađe pred javnost jer je očigledno smatrao da kada obnaša \"javnu funkciju\" treba i da stoji na raspolaganju javnosti, ali to mu se odbilo o glavu! Gdje su bili ostali direktori nadležnih institucija? Svi su se sakrili u svoje rupe! Poistovjećivati gospodina Bošnjaka koji je mirno i dostojanstveno slušao sve bljuvotine lokalnih polu-novinara, sa najvećim kriminalcima u državi je SRAMOTA! Onu gospođu pred sudom nije gospodin Bošnjak ošamario, a linčovan je kao da jeste! Vrlo je jasno da je naš narod sit svega... i političara i vlasti i neimaštine i svega...i da je potrebno nekome \"skinuti glavu\" čisto da bi se osjetilo da ima nade za ovu državu, ali onako OBJEKTIVNO gledajući i kada se sagledaju sve ČINJENICE, ovaj čovjek niti je luk jeo niti miriso! Niti ga je on pustio da se brani sa slobode, niti ga je nakon presude pustio da ide kući.
Za akademika Jesam domaćica i upravo kuham ručak i mijesim hljeb.I Sretna sam što mi djeca imaju ručak i pitku vodu da se napiju. Jadna tvoja djeca ako tebe imaju ili budu imala za roditelja i jadna ova zemlja ako se bude krasila takvim potomcima kao što si ti.
Koliko ja znam Bakir nije bio u ulozi novinara u toj emisiji , nego u ulozi gradjanina, sto mu daje za pravo da na onakav nacin razgovara sa osobom koja je odgovorna za nevidjen propust.Ispade sada Bakir kriv sto je rekao cinjenice na koje Bosnjak nema odgovore a trebao bi ih imati i Bakir je kriv sto se ovaj znoji zato sto nije radio posao za koji je placen. Zar nije posteno sto mu je u lice rekao ono sto je imao .Ovde se javljaju branioci Bosnjaka kojima je bilo gore gledati napad na njega i njegovo znojenje, nego onakav samar.Onaj samar je samar svim dobronamjernim gradjanima.Jadni ste sa takvim razmisljanjem , mrzite Bakira zato sto govori istinu, pa ga napadate gdje god mozete.Ali djaba vam ,protiv istine se ne mozete boriti , to je unaprijed izgubljena bitka.Zao mi je, svih nacionalista sto se trude da opravdaju kriminal svih vrsta, tako sto napadaju ljude koji dobro rade svoj posao.
Propust sudke policije je veliki...zapravo kolosalan. Pustiti optuženika da i na minut bude bez pratnje sudske policije, a kamoli da se slobodno šetka I TO SA SVOJOM \"GARDOM\" je ZAISTA PROPUST!!!! S druge strane, ophođenje novinara naspram Želimira Bošnjaka bilo je neprimjereno i neetično. Argument se u civilizovanom miljeu iznosi bez agresivnosti, omalovažavanja i nasrtaja na ličnost, a to bojim se nije bio slučaj tu noć kada je bakir hadžiomerović \"ispitivao\" gosta, Želimira Bošnjaka, uz dužno poštovanje prema g. Hadžiomeroviću kao osobi koja raskrinkava korupciju i kriminal.
OVA AMELI JE GARANT KUĆEPAZITELJICA TASIMOVIH BORDELA I NJEGOVE FABRIKE SMRTI PA GA BRANI. ;-) TREBA AMELI DA NE NATAKNEMO NA BELEGIJU. EVO, IMAM JA JOŠ 8 PAJTOSA, A SVAKOM BELEGIJA OD CCA 20 CM, PA DA TE ISKARAMO KO KUJURINU, A POSLIJE PUSTIMO \"U PROMET\", PA NEK TE PENETRIRAJU ZA \"CVAJU\"!!! MAMICU TI ROSPIJSKU!!! ;-)
konačno neko da objektivno zbori i realno razmišlja! potpisujem
oni koje trebamo spaliti na lomači i prema kojima je trebao biti usmjeren naš bijes, će smjeniti ovog Bošnjaka koji jeste odgovoran, ali nije kriv, ali je čovjek profesionalac i gospodin; i to zato što je to Bakir reko i po nečijoj zapovijedi, da sakrije nekoga drugoga..Bakir odavno radi za strane službe i bori se samo za svoje interese..sjetite se kampa u Pogorelici, niđe veze..može da priča i da radi šta god hoće, niko mu ništa neće..primjer profesionalnog novinara koji radi svoj posao nije Bakir, već uvaženi gospodin Aleksandar Hršum..to je jedini novinar koji se bavi istraživačkim novinarstvom, ostali samo pročitaju šta im neko napiše ili u kafani prepriča..Bakir i Dodik, ti na kraju dođu ista gov.a, samo dižu prašinu da nama običnim ljudima bude gore..
Mene sto se tice, ja Bakiru i ostalim iz 60 minuta skidam kapu. Treba imati velika m*** za stvari koje oni rade. A sve price kako radi po nalogu svoga \'\'sefa\'\' su stvarno ....... Reko bi covjek da nam je u drzavi i sa ovima na vlasti med i mlijeko, a ne da smo je**** crna rupa. Bakir bi stvarno trebao prestati da kritikuje ovu nasu finu i savjesnu vlasti, i nase kriminalce kao sto je ovaj fini gospodin Kucevic. P.S. Cijenjeni biraci, pamuka beraci / mazohisti sto idol vam je ko najvise tlaci.
a eto nek je bolji radi tebe i ove K*je...
http://www.islambosna.ba/index.php/vijesti/vijesti-iz-svijeta/3587-smrtna-kazna-za-silovanje-i-ubistvo-irake-djevojice
Mislim da previse dajes sebi za pravo kada nekome kazes da se nejavlja ...djevojka je u pravu jer onakav neprofesionalizam jos nisam vidjeo. Bakir koliko god da radi dobru stvar i koliko god da je kvalitetan ne moze sebi dopustiti onakvo ponasanje i rijecnik kao ni onaj feminizirani voditelj (on ponajmanje). Prema tome ne znam sta se kao ti bunis oko toga kada je to cinjenica! I samo jos da ti kazem da svijet nije bolji zbog 60 minuta, Bakira i feminiziranih voditelja niti ce biti bolji koji totalno odstupaju od kodeksa ponasanja prvenstveno jednog akademskog građanina a onda i novinara, ali podrzavam emisiju i urednika u svakom slucaju
stanite ljudi...vi hocete reci da sad ne treba SPALITI kucevica jer je silovao, ubio, prodavao zene???? a vi sto napadate Bakira, recite mi, sta ste vi to pridonijeli ovoj drzavi? Bakir je napao makar njega, a vi i dalje sutite, ili pricate \"treba rusiti sistem\"...ajde da vidim, ko ga to od vas rusi? podrzavajte kriminal i dalje...
Slažem se sa Ameli. Bakir je u toj emisiji tražio vješticu za lomaču i našao ju je u Bošnjaku koji, možda jeste napravio propuste, ali prvo, ništa novo za našu policiju, drugo, evo postoji disciplinska komisija i neka oni to riješe po svom pravilinku. Što se tiče Bakira, on se tako ne ponaša sa svojim gostimu u 60 min. (tepa Tihiću dok priča s njim o kriminalcima u SDA, povlađuje svom imenjaku Bakiru I, itd..) Umjesto uvreda i galame mogao je nešto i konstruktivno pitati Bošnjaka. I na kraju, problem nije u Bošnjaku, nego dosta visočije od Bošnjaka. To svi znamo. P.S. @nije vazno: Istina
@ameli svaka ti čast Stvarno je bilo jezivo gledati to što se desilo tetki, ali meni je još jezivije bilo gledati medijsku egzekuciju jednog čovjeka. Bakirove perverzije su više za povraćanje, a onaj špico od voditelja je pravi kondom. Nisu dali čovjeku da progovori a ostali su svi pričali do orgazma. Fuj, staljinistički! Želimir nosi dio odgovornosti, što je čovjek odmah i priznao, ali nećemo riješiti problem ako ga odmah uhapsimo, kako senilno predloži Grebo. Problem je mnogo širi, ODGOVORNIJI SU LJUDI NA VIŠIM NIVOIMA VLASTI. Po hiljaditi put mi se čini da nam gospodar FTVa, Bakir H., baca prašinu u oči i skriva pravi problem i krivce. To vjerovatno radi po nalogu svog Šefa. A ovaj šatro pametni \"srce moje\" - nećeš riješti problem ako javno spališ i Ku*čevića i Bošnjaka, problem je u sistemu.
Nego ljudi, hocel biti kakvih protesta za 1 maj ,ili cemo opet okretati janjce