Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istoriju za peti razred osnovne sačuvaj jer ona važi i za prvi gimnazije. Zbog ovoga gore neko bi morao,ako ima države,u zatvor.
...zabranjeno im je da pišu po njima kako bi mogli potrajati 3 godine, i duže od toga se ne mogu koristi, navode stručnjaci iz BiH... Nije mi jasna ova druga rečenica, znači li to da će nakon 3 godine biti u upotrebi novi udžbenici ili se moraju kupiti nove knjige istog sadržaja.
Piše da je takozvana entitet r.srpska nastala na zločinu i genocidu nad Bošnjačko Muslimanskim narodom . Mora se djeci reći istina .
Zemo ti haman zaboravio da je samo za serve važilo pravilo prve noći.
lojavi sta vam pise u knjizi istorije? mi smo turska kopilad.
Znači korupcija se prenosi na viši nivo. Udžbenike pišu i za njih pare kupe masoni a ne neki jado direktor škole. Demokratski.