Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala ispravka,ne da pobjegne nego da iseta iz "zatvora"..
Dan mu nije proturio turpiju u kilu kruha ko u crtanom ................ ?
pa zar jos nije osudjen, cuj osumnjicen :D
Cudime da je osumljicen kad ce pobjec za Hravsku??.ugrozeni su ovi Hrvati u BIH kad naprave kriminal moraju pobjec u Hrvasku zar to nije ugrozenost sto moraju pobjec bolje daih oslobodi cavka i kjmakovicka da budu sardnici pokajnici.
nije on garant
i kaze se rijec je o romeu zeleniki
Romeo Zelenika je osumljičen,ne znam zašto se pišu inicijali kad ste prošle sedmice i sami naveli da je on direktor zatvora.
Ma nemoguće, škutor škutora da pusti, pa ja sam mislio da je ono u Lištici propaganda i majoriziranje hrvata kad su dvojica policajaca katolika pustila osumnjećenog katolika za ubistvo Puljića, pa ovaj kao i ilijašević uživa u blagodatima lipe njihove.
Direktori KPZ Mostar i Zenica su gori od vecine zatvorenika u tim ustanovama.
...svoj svoga "pripazio"...