Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na jahorinu sledece godine dolaze rusi....mole se bosnjaci da ne dolaze smetati....
@Wolfix ....jaro.....nije bosnjacka briga sta ce i ko dolaziti na jahorinu...samo sam vas zamolio da od sledece godine ne smetate...idite na alpe ili u nanu naninu :)
i ti na lijecenje sa ovim dole idiotom, I povedi ruse sa sobom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno je da ne moze proci clanak bez nacionalne, zapravo to nije nacionalna vise je vjerska mrznja! Jeste prelijepa planina i za 10 klasa je bolje opremljena od bilo koje druge. Svaka cast na odrzavanju i uredjenju. Ko je nama kriv sto Bakira vise zanima prebacivanje u zgradu bolnice nego izgradnja boljih uslova na Bjelasnici i Igmanu? Ko je nama kriv sto nismo u stanju popraviti bob stazu ili napraviti zicaru ??? Samo vi pljujte!
O cemu pricas? Mislis da kada turista dodje njega zanima sto je Mile uzurpirao planinu (cuj planinu haha) ? Mislis da turistu zanima koja televizija izvjestava i prikazuje to ? Uostalom slike imaju na internetu ne mora nikakva televizija da prenosi?! Ko je spomenuo planine u Sloveniji, HR i drugim sta se vezes za to ? Pricas mi o Vlasicu gdje ne mozes doci do dvosjeda sa autom nego moras pjesaciti 2 km sa ski opremom do dvosjeda koji je od prije rata ?
@d3xt3r ...zbog toga sto auta prelaze preko staze? Pricas mi o Vlasicu gdje tanjir vodi na vrh planine? Govoris mi o stazama na Bjelasnici, a spominjes mi "surfere" ? Druze fataj se ti slicura! Mi zivimo u 21. vijeku, stoljecu, kako hoces ;) Bjelasnica ima potencijal kojeg majmuni nece da iskoriste osim sa hotelima, jedino sto su napravili je da ofarbaju """"""kabinu""""" tj. zeljeznu konstrukciju TROSJEDA
PRIKAŽI ODGOVORE (8)