Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god se vi svađali i raspravljali bez kraja i konca - Vijećnica je vlasništvo građana Sarajeva i tačka. Koja će namjena biti molim da se raspiše referendum i narod odlući. Narod daje pare za Vijećnicu, a ne prolazni političari koji danas jesu, a sutra ih više nema! Najbolje je da bude multimedijalni prostor, sa malim prostorom za gradske ceremonije.
Istorija nije od 1951 kad su kako kazes "uknjizili na vas" bar objasni ko je uknjizio i zasto...zna se sta je Vijecnica od postanka...i budzetski paraziti nema vise dzaba nista
Ne mogu otvoriti ni zgradu bez politickih prepucavanja.FUJ
Pa de se ikad dogovorite pa zajedno koristite prostorije a ne da od Vijećnice pravite cirkus!!! Sram vas bilo koliko smo samo čekali na njenu obnovu da bi ste se vi sad svađali ko će u nju!!!
Naravno kad ništa nisi uradio da se Viječnica obnovi, Viječnica kao što samo ime kaže treba da bude dom Vijeća Grada Sarajeva kao i Gradonačelnika kao i naravno Nacionalne Bibloteke.
*Vijećnica pardon :)
bravo Komsicu da tebe nije nikad se vjecnica nebi otvorila--toliko je bilo gradonacelnika muslimana i nista nisu postigli jos jednom bravo KOMSICU
Na faci mu se vidi da je ljigav, pokvaren i lopina, kao i ostali. :)
koga boli briga za neku obićnu zgradu
Vidi se da te boli briga i za pravopis :D
nije briga samo one kojima je ova zgrada trn u oku. Ljepše nema ni u Beogradu ni u Zagrebu, a tamo rata nije bilo!