Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sta kenjate bre, ko god je dao pare zaposlio se, nije ko u pojedinim ustanovama, daju pare pa ni posla ni para...
zasto je naknada za prevoz 36,00 KM kome ide ostatak novca ( inace kosta 53,00 ) i gdje je razlika regresa za 2010 i 2011 god.
J.e.bao te kanton a ti njega. Nikad gore stanje nije bilo u domovima zdravlja. Od svih uposlenih polovina ih ne radi. Pa kako onda ovaj narod da se lijeći, a vi idite na specijalizacije na naš teret. FUJ.
a ti si direktore došao na tu funkciju znanjem i iskustvom ili političkom linijom,pa ti nešto nejasno?
ne možemo reći za nekog da je lopov, ako nismo vidjeli. Ali, po (ne) stručnosti ljekara specijalista, konkretno, u DZ Stari grad Sarajevo, vidi se da nešto nije bilo regularno kad su ih primali.
kako ga nije stud, koji lopov ljudi moji...!! pa svi znamo koliko je radnika primljeno za pare i to velike, koje su oni utalili u svoje dzepove..i malo im jos!!!!
Sada je najlakse na druge prebacivati krivicu kada je 400 radnika zaposlio mimo konkursa i uzeo pare od istih. Drago mi je da je i u ovoj JU doslo do smjene, vrijeme je i bilo. A svi koji su platili neka dobiju otkaz jer odakle im da plate 10 000- 15 000 KM za posao, sto znaci da vec imaju samo im treba pozicija.
uvijek neko drugi kriv, neka se provjeri koliko miliona na racunu ima ovaj i slicni njemu
radnici ti krivi a koliko je radno mjsto u domu zdravlja