Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo, previse ti placaju u Beogradu, u toj ogromnoj zgradi tajne sluzbe sto je ostala od bivse jugoslavije.. posto si sada fino propao, mozes se pusiti.
Oh, nemoguće, megaenglez me provalio BiH4EVER
A K A D E M I K I Pipo SU LJUDI KOJI SJEDE U KANCELARIJI sarajevao-x I NAMJERNO PISU PROVOKATIVNE KOMENTARE DA BI USPROVOCIRALI ONE ZA KOJIMA TRAGAJU ONI KOJI FINANSIRAJU I sarajevo-x(Haris Silajdzic&company)... AKADENIK \"glumi\" S R B I N A, a Pipo M U S L I M A N A, au stvari su jedna te ista osoba. ALI UZALUD IM ( MU ) TRUD..NA OVOM SAJTU SU SAMO ILI ONI KOJI U B I J A J U DOKONOST KAO JA ILI POLUPISMENI NACIONALISTI KOJI ISPOLJAVAJU SVOJU MRZNJU I TAKO SE PRAZNE..KAD SMO VEC KOD PRAZNJENJA ODOH I JA U HALU DA SE DOBRO ISPRAZNIM, A VI ME DOCEKAJTE SA KAMARU KOMENTARA KAD SE VRATIM...UHHHH ....IZGLEDA DA MORAM POZURITI.
Pipo je ocito =etnik koji se pravi Bosnjak... m=s odavde magarce jedan sm=tani, sve se zna! A sto se tice artikla, dobro bi bilo kad bi FBI pomogao ugasiti rusko srpsku policiju i bilo kakve oruzane faktore RS-a u BiH jer to je u interesu Amerike, Evrope i BiH, jer dodik se onda nebi imao cime kurciti i prijetiti civilizaciji, i bio bi odgovorniji.
jedušte
Iz pouzdanih izvora ZNADEM da su Mulder i Scully stigli tri dana prije da pripreme sve za pobjedu portugalske reprezentacije. Direktor GENOCIDNE agencije je dosao samo da provjeri kako su oni obavili posao. BiH4EVER