Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča se da ove iz " klix-a " još nisu pustili ....
radilo se samo o simulaciji, ali neki novinari su još u pritvoru...
Dobar fazon. Svaka cast na ideji. Inace se vide pomaci na bolje u ovoj direkciji kako je Vilic je preuzeo. Sta bi tek napravio od SIPE da ga tamo postave.
Jedna vrana gakala i po polju skakala.
Hahahahahaha ... sjajno
gledaj debilaaaaaaaaaaaaa na zene idu sa mkom ccc
OJ ja sranja , pa koji je konje se mogao prepasti kad vidiš u rukama m16-ku , full u plavoj boji i plastična ?
Pa g.Vilicu zasto se niste izborili za plaće policajcima,nego im nabijate sate obuke kako vas nije stid borite se samo za svoju poziciju,dajte novinarima podatke o visini plaće ...
......700 policajaca štiti 20 ljudi..........dakle, prostom matematikom 35 po glavi........plus logistika.............nije loše..........a ni skupo..............
Smrdi opet preuzeli vecinu vaznih funkcija.
ova u crvenom se upiskila od straha, i fleku ostavila na stolici, tako bar kaze teta cistacica......
vidi im puski ba hahahha ko talibani su omg.
Psihološka igra - postavlja se u poziciju iznad novinara, da zadobije njihovo strahopoštovanje.
"Mi se trudimo da budemo bolji iz dana u dan pa smo tako za 12 mjeseci uložili mnogo u opremu za svakog pojedinog policajca u Direkciji ali i njihovu obuku. Sada je 700 policajaca opremljeno za sve moguće situacije iz nadležnosti Direkcije, a proveli su i 10.000 sati na obukama"...ili u prenesenom znacenju, jebacemo vam majku na sljedecim protestima.
počinjemu da ličimo na ozbiljnu državu, čak i državni službenici postaju kreativni u američkom stilu :) bravo!
u americi bi ih tuzhili za pretrpljeni strah...
ĐE snimak