Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo neka zajebancija?
Nazalost nije...
Postdiplomac u 70 -tim. Respekt. Neka čita što ova marva, a i pušača je više preko glave :)))
hahhaha mracno doba komunizma, a ovo "moranje" je demokratsko i osnovno ljudsko pravo svakog zaposlenika da procita sabrana djela bogomdanog direktora...jao, jao gdje zivim i s kim disem havu.
Covjek je car!Odusevljava svojim idejama.Svaka cast!
Viri mu smrtovnica iz djepa...
tako i treba a ne da se spusi ko i krava a druge ko sisa
Kretenčina diktatorska tajkunska! Najgore je što on očigledno sebe smatra uspješnim i vrlim dobročiniteljem, a lopov, idiot i marva od čovjeka.. Jadni ti radnici.. Zaista.
Aj ne seri Andriću! I koji đavo prisvajaš prezime velikog pisca? Ti si našao nekome da kažeš da je glup? Istražila sam malo vlasničku strukturu kako Boksita, tako i firmi koje su akcionari te kompanije. Od čega, tj. od kojih jbnih para je taj čovjek kupio toliku društvenu imovinu?! Zaradio jel'??? Jest' al u žutu! Pa sada internim pravnim aktom određuje radnicima ponašanje poslije radnog vremena, mimo svih zakona?! Čuj test znanja iz knjige koju je on napisao? Jbni diktator i lopina.. I čuj plata 6000? Ma molim? Misliš da on živi od plate?? E svašta....
Jesi li ti ikada zavirio u Zakon o radu? Jel' znaš šta je plata uopšte? Plata se ne odnosi na slobodno vrijeme zaposlenih? Ne može interni pravni akt preduzeća biti jači od Zakona.. To što taj diktator koristi činjenicu da u toj opštini vlada svim aktivnim firmama, te na osnovu toga određuje slobodno vrijeme i navike zaposlenih govori samo jedno o njemu.. Da je ljudska vaška i ništa više.. Ah da.. to za Bakira... nasmija me.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kaze i da ce dovesti kacavendu da kaznjava neposlusne.a nagradjuje poslusne srbe.kaznjavanje salgija do pola,nagrada salgija do jaja dva puta.
i obavezno pogledati 158 epizodu svih Indijskih sapunica
Fuj dukiću seljačino smrdljiva, prljava, odvratna, FUUUJ!!!
Ovog zlotvora treba pamtiti kao predsjednika kriznog štaba SDS-a i organizatora barikada u Sarajevu92. god
To mnoge nase bosnje ne znaju ili su zaboravili .....I jos da je on organizator genocida u Zaklopaci , gdje je pobijeno skoro cijelo bosnjacko selo ......
da, upravo tako Huso, na Zaklopaču sam i sam zaboravio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako ga on popusi dodi mozda svi I procitaju
Knjige naravno morate kupiti da bi ih procitali :D
Tipican diktator koji zalazi u privatni zivot zaposlenih i na osnovu toga ih diskriminira na radnom mjestu...
ali ih ne smiju kopirati..m
jaooooooooooooooooooo, jaooooooooooooooooooo. ON biznismen. hahahha
drinski....moram i tebi da se nasmijem, grohotom, i opet cu reci ON biznismen, pa dodati, U MILICIMA. Neka ga tamo, nek bude biznismen. bio je tamo i za vrijeme Tite i mozda je mogao napredovati a sada, "drze kompletnu opstinu" ali za, znas za sta, vec. dobar si ti razmisljas globalno a djelujes LOKALNO.
kažu dodano još: i poslušati Dodin CD
U nas će Bakir naredit svim SDA uhljebljenim da pročitaju islamsku deklaraciju, nauče suru bakaru napamet i pročitaju autobiografiju Erdoğana na turskom
Šta namišljaš!? Ovaj direktor iz Milićaje postdiplomac u 70 -tim. Respekt. Neka čita što ova marva, a ne kao ti, stalno dokonišeš na kliksu i baviš se raznim bajama i bakirima. Za marvu ovakav i trebaPostdiplomac u 70 -tim. Respekt. Neka čita što ova marva. Rad, red i disciplina.
Ja samo čitam klix i gledam Disney kanal i imam formirano objektivno mišljenje za razliku od tebe