Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi, pa jeste li vi letjeli air-bosnom, jeste li imali prilike da upoznate osoblje air-bosne, izuzev stjuardesa. sve seljak do seljaka. pa oni su iznajmili fokera od islandjana za skupe pare, misleci da ce moci prodavati muda za bubrege na relacijama zapadna europa -sarajevo, a ovdje se leti vec za par eura. odite na www.billiger-fliegen.com/ pa vidite cijene i usporedite sa bivsom air-bosnom...
dok mi jedni druge za/podjebavamo oni (slo, cro i ser) nas sve skupa jebu i uzimaju nam pare. tako nam i treba kad smo ...
U slucaju gradanskog rata bjezite avionima JAT-a
Ko bi to da leti pet puta sedmicno za Beograd iz Sarajeva?
neka ba nemojmo odma nacionalno kantonalno i plemenski fino je ovo raja:) neka... samo nek se leti kekekkeeke ps. odmetnik ne seri nemas pojma
Pa nije sigurno JAT kriv što propada Air Bosna, nego vlada, njen vlasnik. Preuslijedite frustracije tamo gdje im je mjesto :)
Ama mi ni ne kontrolisemo nebo iznad BiH, a kamo li da imamo svoju kompaniju, treba da budemo sretni sto ikako imamo veze sa svijetom!
Znate li cija je makedonska avio kompanija Mat. Pa naravno, Jat se registrovao i sad i njih uzima. Nebi me cudilo da se kod nas sada pojavi Bat.
razlog zbog kojeg nam je propala tzv. drzavna kompanija je u tome sto nismo kupili americki boing, a isto tako troi hrvatska avio kompanija posto su se oni orjentisali na airbus. srbi su uzeli boing i dobili od amera mnogo stosta, a vidjet cete sta ce se jos izdesavati. prema tome nemojte biti mala djeca. radi se iskljucivo o interesnim zonama. cije avone, ciple paste za zube i ostalo kupovati. trebalo bi sada biti jasnije zbog cega su poderali onu bivsu zemlju uz pomoc lidjaka iz zapadnog i istocnog komsiluka. ode ovo daleko,... pa da i ja razgulim
A cini mi se da ce i Montenegro Airlines da odapne.
Jesam li ja skoro rekao da je za jednu drzavu dovoljna jedna/drzavna/ avio-kompanija ? Nema Air-Bosne,nema Air-Srpske.. ostade JAT.
JAT = Joke About Time
JAT-JUGOSLOVENSKI AERO TRANSPORT??? jos jedan od dokaza da je Bosna podijeljena izmedju Srbije i Hrvatske... Svaki dan sve vise lici na koloniju Srbije, Hrvatske i naravno Slovenije koja uzima dobar dio kolaca iz KURTITETA koji sebe naziva Federacijom (Federacijom,federacijom-CEGA???).. Sada i Srbija otvoreno koristi prostor ovoga istog KURTITETA, kao i okupirani KURTITET REPUBLIKU SRPSKU... PITANJE: Da li su slucajno bankrotirale bosanske Avio kompanije ili ih je BiH-mafija prodala (Federalnu-Turskoj, a RS-Beogradu)??? Mafijaska koalicija SDA,SDS i HDZ rasprodaju poslednje komadice Bosne i Hercegovine, a ti narode pricaj o ustasama, cetnicima i partizanima i narvno: GLADUJ... Mozda jednom shvatis da GEBELSOVSKA PROPAGANDA kroz poruku koju ti stalno ponavlja ova mafijaska trojka o tome kako SMO SE BORILI I IZBORILI, u stvari znaci DA SE NAROD BORIO A DA SU SE ONI IZBORILI, DA SU JEDNI GINULI I PATILI, A DRUGI UZIVAJU PLODOVE NJIHOVIH PATNJI I ZRTAVA????
supeR! taman sam u skoRije neko vRijeme mislila odlepRsati do beogRada. .::R::.
TOOOOOO!