Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovoj drzavi mozes otvorit deset svojih fakulteta napravit dvadesetak zgrada otvorit par privatnih klinika i vila kupit stotinjak automobila a da neces biti pitan otkud ti pocetni kapital i tolike stotine miliona iz ratom razrusene drzave nego ce jos reci e ovo je pravi borac i patriota
12 000 KM godina studija X 5 = 60 000 KM za diplomu?? KO SU TA DJECA KOJA IMAJU TU LOVU ZA STUDIJ U BIH??
djeca ratnih profitera ps cast izuzecima al njih je jako malo
Trećerazredni fakultet i saradnja sa trećerazrednim engleskim univerzitetom na nivou Travničkog. A nama prodaju mooda pod bubrege.
Ejup Ganic rektor Univerziteta, a Emir Ganic izvrsni direktor Univerziteta. Nije valjda da su babo i sin !!!!!! Ako jeste, na sramotu ove nase drzave, a babo i sin nemaju obraza...
Cestitam djeco draga.Sad fino nadjite posao tamo i ostanite jer ce te u BiH ostariti na birou sa tim diplomama.
@vlado.nine Najvjerovatnije
Tata daje kes za van tata placa stan tata placa fax tako svaki dan tata daje kola sve stavlja ti na dlan ja radim cijeli dan da platim sve to sam..
Ko je ovaj nabijeni izbacivač što se uvalio u sliku s Ganićem... IQ mu prosto prašti iz niskog čela.
Mogu u BiH obrisati gujscu sa njima.
u sandžaku ga zovu seljače iz sebečeva
Ne bi ganic jr. vozio onakva auta i zivio kao lord da je skolarina jeftina.
Al su smijesni na onoj zajednickoj fotki. Ko da gledam film Tri musketira 😀
Djeca BH bogatasa , kojima nisu dovoljno dobri drzavni univerziteti vec posezu za ovim sto se ispiti polazu na nacin da predocis priznanicu o uplacenoj skolarini. Dosuse nista i ne nauce, al koga to danas briga i ko za to pita..