Poništeno rješenje o priznanju
45
Diploma Šabana Nurića lažna
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA-OV LAZNI DOKTOR I PREVARANT, IZVJESNI SABAN NURIC BIO KANDIDAT SDA ZA CLANA UO FTV!!! JOS JEDAN AUTOGOL I SRAMOTA STRANKE RATNOG DEZERTERA SULJE TIHICA.
HAHHAHAHA OPET SDA ZABIJA AUTOGOL ! PA STA OVI LJUDI RADE MAJKO MOJA..... SAMO PITANJE ZA ADMINE ZASTO OVO NE IDE NA NASLOVNICU, DA NAROD VIDI SA KAKVIM LJUDIMA SDA RADI I GDJE IH POKUSAVA UHLJEBITI !!!!!
Koliko znam ovaj frajer je prvo bio član BOSS-a, pa SDP-a, pa SDA! Znaci komunjare crknute, ovaj frajer je bio vas clan pa je zbog nekih svojih interesa presao u SDA. Majmuni :)
Saban je legenda i uvjek ce i ostat gracanicka legenda sa svojim djelima kojim je to i dokazao a dokazat ce i za ovu diplomu da je upravu..nemozetemu nista male ste vi ribe za njega,dzabe se sramotite i raspravljate o velikom gospodino koji je bio i ostao i ostat ce zauvjek.....................Gracanica je uz tebe
E dragi Boze ko sve predaje na tim divljim fakultetima! Najtuznije je sto ce ti studenti nauciti od ovakve neznalice i slicnih i sutra zauzeti mjesto ljudima koji se se stvarno namucili da zavrse fax. A bolje je studirati na mjestu gdje su asistenti "Bogovi" ,jer sam licno zavrsila pravni fakultet u Sarajevu i znam da je svako polozio ispit ko je naucio. Ko nije ucio krivio je asistente i profesore i onda se prebacio na ove divne fakultete gdje su svi profesori tako krasni. A najvise me ljuti kad ti isti studenti kazu da nema razlike u studiranju. Pa ako nema razlike zasto se prebacujete??? A da ne kazem da godinama vecina nije polozila nijednog ispita, a na tim privatnim fakultetima odjednom krenu sve polagati. Neku cudnu inspiraciju daju ovi profesori sa laznim diplomama. Nema nigdje u svijetu drzave da tako malo stanovnika, a toliko fakulteta. Koliko znam moje generacije koji su na birou, a jako pametni mladi ljudi, jer ne mogu naci posao zbog ovih sa privatnim diplomama. ZALOSNO!!
i poslje svega bitne sda i sdp ----- dok je ovaca bice i vune ......jad i bijeda od kvazi drzave jbt pa gori smo od palestine ...al nam ga suknuse ---svaka cast
Onaj nesretni Hitler je rekao: Ako želite uništiti neku naciju samo im naštampajte diploma!
SDP-ov lažni doktor Mesihović zvani Šanko je postao federalni ministar zdravstva a čovjek je to za kojega se zna: - da je prije rata završio medicinu a da se niti na jednom ispitu nije pojavio - da je sin najvećeg predratnog 'Druga' lopova, poznatog široj ex-yu javnosti po pronevjerama para i čuvenoj 'Aferi Neum' - bespravnoj gradnji vila za komunističke funkcionere - da je bio inspiracija za hit ''Guzonjin sin'' od Z. Pušenja - da je ušao u narodnu sarajevsku poslovicu 'Dabogda te Šanko liječio''
sda KADAR, VARALICA KO I PREDSEDNIK IM alija izMetbegović.
Sandzaklije u svaku predju...
U tim komisijama uzimaju em mjesečne paušale em po "predmetu" bez da mrdnu guzicom ... a i u RS su više servisno orijentisani tj ljubazniji, jeftiniji i brži pa su mnogi poslije par mjeseci sarajevskih umišljenih nostrifikatora išli u Banjaluku i završavali posao za sedmicu dvije... i to je to realno govoreći trećina doktorata su manje više na nivou magistarskog a trećina bi pala na malom čvršćim normama kad je u pitanju pojam plagijata i to nije samo karakteristika poslije ratnog već i prije ratnog perioda kad su pojedini profesori jal po partijskog djal po deuče mark klauzuli radili doktorate "ključ u ruke"...
"...kao i suVi žig univerziteta..." hajde sve, ali gdje su svi oni lafo pismeni, koji svaki put popljuju i sjete se novinaru kompletne porodice, ismijavajuci njegovu nepismenost i jezik kojim govori, kada su u pitanju cetvErica, petErica, sestErica..., ali kada se spominju suVi zigovi, buVe u uVu, muVe, carsaVi, Urmasice, Urme, duVanja, ratluci, aVganistani, kojekakvi kolaci od oraSa...i mnoge druge jezicke akrobacije - tu ostaju bez ikakvih dodatnih komentara?! licemjernost, ili nesto drugo?
Vrijednost imaju samo one diplome čiji vlasnici imaju dobre partijsko-klerikalne veze po pitanju dobivanja radnog mjesta. Nema više tu potrebe raspravljati državni ili privatni fakultet. Fakulteti su ovdje najmanje bitni.
nek komsiji crkne krava !
fakultet je prije svega institucija,svagdje u selu možeš naći dvospratnu kuću , a kod bos.krupe u mjestu ljusina je autopraona za kamione ,naprijed kafana a iznad praone prostorija koja se naziva fakultet aperion tj.podružnica koja je čak izgrađena od lima.....takvih je primjera u bih mnogo, i zamisli ti u intelektualnom razgovoru s nekim strancem i on te upita,bolan đe završi fakultet,a ti njemu ba bolan u ljusini prve dvije godine tj. mjeseca a u gradišci druge dvije godine, a on na to aha razumio sam al u ku.rcu..........vjerovatno ti ovo vlado nećeš razumjeti al ima tko hoće
Nadam se da ima sarajlija koji se još sjećaju jednog pravo doktora, sa pravom diplomom koji im je od '92. do '96 određivao kad će ko i koliko dobiti vode, struje, hrane i ostatka života. Ali i taj se kasnije pokvario pa je falsificirao diplomu i predstavljao se kao doktor Dabić. Trebao je ostati pošten i do kraja se "baviti naukom" za koju je imao validnu diplomu.
Nije mi jasno sta smeta kome Univerzitet u Travniku vise i pravni fakultet u kiseljaku !? Kako da znaku skolske institucije kad je covjeku drzava nostrificirala diplomu !? Jel vise volite Sarajecske fakultete gdje se sjedi po podu i asistenti glume nedodirljive Bogove za najobicnije pitanje !? Volite vise seksualne zlostavljace sa Sarajevskog prava !? Kakav smo mi narod Boze sacuvaj !