Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCE PA HOCE SEBIJA DA GA SHEBE, A ZA POLTRONE KOJI SU GLASALI-JADNI VI KAD VAM SEBIJA ODE.
@galaxygalaxy znaš li ti da su prije Sebije sestre jer im je bilo mrsko ustati i uzeti kašikicu da pošećere sebi kafu raspakivale nove sterilne šprice i tako bi promiješale kafu... Ona je zavela red gore, mrzili je koliko god svi ostali.
@gooUser1563701828 Inače je poznato da "red zavodiš" tako što potjeraš sve najbolje doktore u državi. I to što dalje odavde, poželjno u inostranstvo i poželjno da se nikad ne vrate. Preduslov je samo da budeš zao do srži svog bića!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Valjda je logično da se oduzme ovima sto nisu htjeli liječiti djevojčicu....
Bagro jedna nije vam ovo dedovina...ostavite covjeka na miru i ugledajte se na njeg...ko god odbio ukazati pomoc bilo kojem dijetetu ne samo Nadin dabogda mu se njegovom djetetu odbila pomoc...fuj bagro
Ko god vrijedi i ne poginje glavu pred dotičnom, taj automatski i smeta! Podrška doktoru!
Plaćenici SDA, jesu se borci borili da bi vi botovali po klixu za "familiju"?? SRAMOTA!
Sve što valja Seka bi da rastjera. Podrška doktoru!!
Tacno vidis ove sto su plaćeni ugovorom o djelu, nazivi profila moto SDA i na kraju brojevi, samo fraza i broj. Plaćeno mu da blati sve sto nije zeleno. Mom bratu operisao lom ruke u laktu sa nepune dvije godine, čovjek je doktor i majstor svog zanata i ne nije u privatnoj klinici.
Ovo sve radi SDA
Podrska za Doktora Ismeta Gavrankapetanovic, ovi ne znaju da cjene njegov poso , bruka i sramota. Fuj
Podrška profesore. Poručujem Vam da sačuvate zdravlje tako što će te otploviti u neke mirnije luke, ne isplati Vam se boriti ovdje...
Nije cudo sto Zlatko tepa Ismetu
Elena Sebija Izetbesku i dalje hara. Ali ničija nije do zore...
Lekarska komora Sebijina produzena ruka, treba kompletnu smijeniti !
Kad bi ova komora radila ista ne bi imali doktora uopce. 😂
Sebija je zrela za SIPU, hapsenje i sudjenje. Nepotizam, manipulacija i diktatura su prevrsili sve mjere.
Koje je to zlo, preko bolesnog djeteta tjera inat i hoce da unisti ovog dobrog insana
Dokle seže Sebijino zlo? Do kada ćemo trpiti? Sljedeći put možda vaša kćer, sin, unuka bude tretirana ko smeće na UKC? Ima li procesa protiv onih 10 ljekara sa UKC koji su potpisali da NEĆE da liječe bolesno dijete!? Ima li procesa protiv kraljice zla sa UKC?