Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK...mladi, obrazovani, nezaposleni... samo vi zaokružujte Pedju i ovakve nadri ublehaše koji godinama \"muzu\" državu pa ćete i dalje biti obrazovani i nezaposleni, a mladi Boga mi, nećete jer će vrijeme proći....vrijeme u kojem će oni primati sve moguće naknade od države jer ste ih VI zaokružili. Duša me boli kad vidim kako mladi i obrazovani iz očaja \"popuše\" ovakve bajke jer misle da će im biti bolje. U BIH postoji riješenje, ali ga nijedni izbori i politička stranka ne mogu donijeti, prvo bi trebalo urediti državu da bude DRŽAVA a onda idemo dalje. Ovako, nećemo nigdje. Hvala i prijatno!
mada ne vjerujem ni jednoj stranci za Našu stranku bi možda i glasao
Mustafic buntovnik? A protiv cega? 1. direktor MESS festivala (vjecni) 2. profesor na akademiji scenskih umjetnosti 3. reziser dramskih predstava 4.reziser igranih filmova (dobro jednog filma) 5.direktor drame Narodnog pozorista (otisao sa tog mjesta jer nije mogao sve stici 6. gostujuci/putujuci reziser u svim zemljama regiona. Kako? Pa principom ja tebi ti meni Mustafic omogucava reziserima i pozorisnim trupama da nastupaju na festivalu a zauzvrat on gostuje u njihovim zemljama/pozoristima 7.taj \"dokazani\" patriota je odbio da uvrsti u selekciju MESSa predstavu \"Prividjenje iz Srebrenog vijeka\" dramu o srebrenickoj tragediji koju je izvelo austrijsko pozoriste i to ne zbog umjetnickog nekvaliteta (sam Mustafic tvrdi da je predstava sjajna vec zbog nedostatka sredstava) 8. vodeci covjek politicke partije Iz ovoga je evidentno da ovaj tip nije nikakav buntovnik protiv sistema vec budzetska pijavica koja crpi drzavne pare po vise osnova i on treba nesto da mijenja?!
Koje ljevice??? SDP-a? HAHAHAHAHA
Jel neko vašem šefu Tanoviću \'koga se bojimo\' (hahaha) objasnio napokon ko je počeo rat? Kako ste samo smiješni vi nadobudni uhljebi i kompleksaši iz Vaše Stranke :D :D :D
Ja imam prijatelje u Njujorku, ja sam fensi, glasajte za mene!
A Dino je buntovnik??? Oplakaću ovu izjavu :D p.s. @ UGP - jesi li ti svjestan koju si količinu gluposti uspio strpat u svoj post?
Ja glasam samo za GDS . Zivio Ibro !
Vi koji \"tjerate\" Dinu iz politike vi se ustvari bojite njega i njegovih istomišljenika. Ni Dino M. ni Danis T. se nikada ne bi bavili politikom da im dosadašnja vlast omogućila da nesmetano prave filmove i promošu ih u svijetu. Kako je tako kako je ,morali dečki da se podignu i na posao da se ova jadna ali lijepa država napravi da svima bude lijepo a ne samo ovima koji bi sve dali da se istisnu časni ,pametni ,vrijedni kao Dino i njegovi istomišljenici jer će im uskoro (ako Bog da ) upravo oni i NAŠA STRANKA pobrkati račune. Bravo NAŠA STRANKA-SAMO NAPRIJED imate sve mlade urbane i obrazovane i nezaposlene uz sebe. Preko pola miliona -nije to šala!!
ima l\' ba jarane sta u hercegovini?
Dino ko te bolan nagovori..??\' Pusti se politike,idi pravi dobre filmove kao i do sada!!
SVAKA CAST STUDENTIMA ! Pametniji ste od politicke i intelektualne ELITE KOJA VLADA AKTUELNO ! Jos S A M O OVO Ova danasnja TRAGEDIJA drzave i njene kulturne bastine ZATVARANJEM ZEMALJSKOG MUZEJA je O G L E D A L O INTELEKTUALNE ELITE RBIH-e, IMAMO RZEULTAT VASE INTELEGENCIJE, OBRAZOVANJA i PATRIOTIZMA ! Pasovic je KUPOVAO od para Sarajeva grada FASISTICKOJ I GENOCIDNOJ SRBIJI CRVENE STOLICE, eto KOLIKO JE INTELIGENTAN I BOSANAC a i Sarajlija ! STOKA jedna crvena izdajnicka, komunisticka ! Sjeme VAM SE ZATRLO GENOCIDASI, IZDAJICE, PODMJETNUTI KVAZI - INTELEKTUALCI, SELJACINE, vidi se KOLIKO STE INTELIGENTNI I SPOSOBNI !
Dino vrati se reziji Pusti se polike
Rasipate glasove ljevice bezveze, fildzan stranka...
Vi principijelnos, dosljednost i rjesenja niste sreli ni kao rijeci u rjecniku....