Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dosta si ti aplauza dobio za tudje pjesme...
On je sve svoje pjesme napisao i svaka je ko poezija a to sto nije muzicar jbg. Ali da su tudje pjesme nisu vec je muzika tudja.
Farfalina i pasa moj solidni hehe..ja luce carbonia
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeli ovo onaj što je nekada pjevao "Cjela Juga jedna avlija", a danas pjeva "Da te nije Alija"?
cijela*
Fulio si temu ovdje je riječ o dvoličnosti Merlina. Prije rata nije bilo pojma "preko Drine", nego je bio jedinstveni prostor koji se zvao Jugoslavija. Kakve veze sada ima neko u Srbiji sa onim šta je Merlin pjevao u Jugoslaviji i obrnuto. Bolje da ne podsjećam šta je još pjevao prije, a šta pjeva i priča danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
JAD I CEMER - tako bih nazvao vecinu komentara za ovaj clanak, naravno negativno upucene i trenutno najvecoj bh. zvijezdi Dini Merlinu. Vazno je popljuvati nase, bosansko-hercegovacko. Nama nije dovoljno da nas gazi ko stigne, i da pljuje nase. Mi i sami sebe moramo najvise popljuvati. Nema te face u regionu koja nije krala i obradjivala tudju muziku, al Dino je najgori - zato sto je nas. Svaka drzava u regionu ima svoje velike zvijezde, ima cak i neku estradnu scenu (mi nemamo nikakvu), i svako svoje gura, ali ne - hajmo mi popljuvati i Merlina koji je nas, koji puni sale i dvorane sirom svijeta, Merlina koji u centru Beograda punim glasom pjeva "Bosnom behar probeharao" i cestita nasoj drzavi praznik. Inace kad i Merlina ne bude - KOGA TO MI IMAMO, da puni dvorane po svijetu, po regionu? Koga? Jadni smo narode, bas smo jadni. Nekad stvarno pomislim koliko u nasem naradu cemera i jada ima, da nas je odavno vec trebalo istrijebiti.
opet ovaj ulizica židova "MOJA MALA ŽIDOVKO...".mrššššš gade ružni
bravo za hadziju i velikog vjernika i bosnjaka koji je pjevao pjesme duhovi konjaka , bozic je itd . posudjivao melodije i note od bjelosvjetskih umjetnika a danas vatreni zastitnik autorskih prava ( citaj - reketaska agencija ) u bih . umjesto obraza dva guza ! ratni pobjegulj-patriota iz njemacke i sveCke !
ZA BEOGRAD...tamo je spektakl
Sve aplauze si dobio za tudje pjesme.
A DOBAR JE FOTOGRAF KAKO GLEDA DININE CIPELE????
Dino baš si papak. Izjaviti ovako nešto je toliko papanski da ne mogu da vjerujem. Džiberu jedan džiberski.
Vidim komentare u negativnom smislu za gospodina Edina Dervišhalidovića, pa gdje idemo sa ovakvim stavovima??
Zašto?
dobro ubjeđuješ :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo promocija na komemoraciji! Odvratno!
kemi vjecna slava bio je i ostao gospodin! a ti si Dino fukara izgledas ko Emerik Gudelj!
Šuga plagijatorska opet krade, sad reflektore tuđe smrti, fuj.
Vidi ovih negatora Drzave BiH kako na brzinu okupe na jednom komentaru i negiraju sve od Bosnjaka do Genocida i Bosnjacke kulture do Bosnjacke sevdalinke i pa i svega sto BiH vrijedno ima. Vi, koji lajete na Dinu, mozete polahko na Drinu i hopa cupa u Srbiju, ili na Rusko ratiste da i tamo ubijate civile i zarobljene. Naklon , naklon kada vidite sliku Dine Merlina.
Stoka ljubomorna na sve, jbg..
Nije bošnjačka sevdalinka, niti bošnjačkaaaa kultura, niti je BiH bošnjačka. To je sve bosanskooo. bosanska kultura od osmanlija turaka, do austrougarske i tako dalje. Nemojte mi te politike, mi smo svi Bosanci i Hercegovci i to je naša kultura, a ne samo bošnjačka! A što ne bi lajali na Dinu, kada je plagirao 90 posto svojih pjesama, dokazano ne treba ti nitko reći, nađi gdje se upoređuju njegove pjesme i pjesme koje su nekada davno bile hit, puno prije njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dino je bruce lee za sve
isfolirano Dino, neiskreno Dino.... znamo te!