Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo me svak ako ti uopce znas sta znaci rijec fiskalno
Postat cemo mi Royal uskoro.
aminem, znaju oni dobro postupak a manje vise znacenje rijeci. UZETI OD RAJE STO VISE ZA SEBE. najzalosnije sto uskoro vise nece imati od koga uzeti. na kraju ce poceti otimati sve pod krinkom za drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta zna košarkašlija šta je fiskalna stabilnost....on konta da je to nešto vezano za fiskalne kase i prihode od pdv-a....ee narode za kog ti glasaš...
... reče Dino Konaković, svjetski poznat makroekonomista.
"...do večerašnje sjednice IO koja je pokazala svu tu snagu unutar SDA". Pokazala je nejedinstvo jer je trećina od 21 odbornika bila PROTIV njegovog imenovanja za mandatara.
Mıslım da smo mı Bosnjacı ızbralı put u samounıstenje.Mı vıse nemozemo ı nemamo pravo nıkoga vıse okrıvljavatı za stanje u kojem se nalazımo, sem samı sebe.
Hajde sada - upri. A kako ćeš sačuvati fiskalnu stabilnost, nemoj molim te, da učiš od Kozadre! Taj je očuvao stabilnost jer mu prazna kasa nije dozvoljavla da bude nestabilan! Nego ustabili pravosuđe i neka radi nezavisno od Čampara. Ako to uradiš narod će te na rukama nosati.
I ti propali sportista ćeš nam održat fiskalnu stabilnost. Je.bo to onaj koji te postavio i onaj ko je glasao za vas lopove
Govoriti o fiskalizaciji moze samo jak i iskusan ekonomista.Ovaj niti je jak, niti je ekonomista.Nevjerovatno je koje se povjerenje daje covjeku koji to nicim nije zasluzio. Ne znam koje reference mora imati.mandatar, samo pored ovog ti i Muhamed Kozadra dodje ko Ante Markovic ( a znamo kakvu je pustos ostavio iza sebe).
...to se ispravno kaže "fizikalizacija" :)
Govoriti o fiskalizaciji moze samo jak i iskusan ekonomista.Ovaj niti je jak, niti je ekonomista.Nevjerovatno je koje se povjerenje daje covjeku koji to nicim nije zasluzio. Ne znam koje reference mora imati.mandatar, samo pored ovog ti i Muhamed Kozadra dodje ko Ante Markovic ( a znamo kakvu je pustos ostavio iza sebe).
...mala ispravka...u politici su reference zapreka :)
Ovaj ne zna čestito ni na dvije noge stabilno stajat a beljezga o nekoj " fiskalnoj stabilnosti ", dotakli smo samo dno. Dublje ne ide ...
Stabilnost Poljina Hills
@DinoSA - Bas tako. Da dodamo Bosna i Hercegovina Royal. Mozda se oslobodimo dugova prema MMF-u, Svjetskoj banci i ostalim. To bi bio jedini izlaz :)
frajer igra šah nevjerovatno dobro kažu da je vučića dobio
Dragi stanovnici Sarajeva vezite oci, jer ova provalija nema kraja....Uzimajte redovno sedative jer polako tonemo u mrak.....Vozi Misko....
trojka sa distance!
Kifla mandatar
frajer je tri kafane zatvorio uzeo pare nikom ništa nije platio i sad on priča o fiskalizaciji hahhahahahahaha