Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je super stvar... neki dan sam slucajno u autu slusala intervju s momkom organizatorom, jednom rijecju svaka mu cast. Izborio se sa silnim procedurama i uspio organizovati veoma interesantnu stvar za nas grad. Ta platforma i dubina vode na tom mjestu ispunjavaju zadate kriterije. Mozda je svima cudno s higijenske strane, ali ovi momci skacu u svakakve rijeke i Miljacka je sasvim ok. Bude li neko cekao da se u ovoj zemlji sve postavi na svoje mjesto i tek tada bude pokretao slicne inicijative, nece niko od nas nikada nista ni docekati.
konacno neko normalan na ovom klixu, sta znaju papci njima je bitno biti "humoristican" napljuvat bilo kakvu pozitivnu stvar koja se desava, vjerovatno posljedica kompleksa ili pak manjak samopouzdanja. izadjite iz kuce, napravite nesto od svog zivota !!! svaka cast momku na organizaciji, da postane tradicija ako Bog da.
Super stvar za Sarajevo. Valja ovo prodati "skakanje u kanalizaciju"
https://www.youtube.com/watch?v=z36V-XEYl48 Revijalni dio skokova na bentbasi
Samo da nam Miljacka ne presusi.
Ha svaka cast ovim skakacima, ali ovo skakanje u Miljacku meni ko nadrealisti. Podsjeca me na Duska Dugouska kad skace u casu s 50 metara. "On misli da skace u bazen, al sto on nezna je da ce zapravo skociti u ovu casu." Tako nekako. Sta je sutra na programu, takmicenje jedrenja na Miljacki, trke brzih camaca na Miljacki, rafting i kayak vele-slalom na Miljacki, i razna ribarska takmicenja na Miljacki za pastrmku, mladicu, stuku, soma i sarana. Malo sala ljudi iz Sarajeva, nemojte se naci uvrijedjeni molim, al ja sam jednom vidio tu Miljacku i meni djeluje ko neka kombinacija kanal-potok-kanalizacija, al mozda se promijenilo od moje posjete ko zna.
zamolio bih te da istu rijeku ne vidis nikad vise u zivotu. ni slucajno nemoj piti vodu kod Begove dzamije da se slucajno ne vratis.
čuj sarajloje znaju plivati ?
Ozbiljno, koja je dubina? 1 m, 2 m... Nekako mi se ne slaže : Miljacka - Skok u Miljacku!
Hahahaha ima brana i ima i dubine gdje su skokovi, kolika je nisam bas sigurna. Ali mene nekako vise brine cistoca :-( Mislim da nije bas na nivou.
Dubina je 3+ metra na tom mjestu. Htjeli su platformu postaviti i više, ali im nisu dopustile gradske vlasti. Zašto tačno, ne znam.
Kozne infekcije zadnjeg stepena
ja neku noc ibukoh bermude i body majicu evo sad u krevetu i serem 4 puta dnevno ,hebena stomacna gripa ,i jedem dvopek i pijem sok od narandze i sutliju
Listo na aparatima.
Hahahahahahaahha
http://prntscr.com/87ogx8 ahhaahha
Super
Ladna voda majstore..... upeko minus
koja slučajnost...inicijator pa hop odma prvo mjesto....džemat je za njega izmislio lastu!
sljedece godine ja dolazim po zlato.....kako znam da je zlato moje? pa jer nitko od ovih natjecatelja nezna pravu tehinku ovog sporta koji zapravo ne postoji u bih kao olimpijski sport nego amaterski s mostova. I DODJEM ja ,zavratim koji salto,okrenem se nekoliko puta oko svoje osi i zbunjeni natjecatelji neznaju sta ih je snaslo.....i drugi pobjednik active marko iz zagreba,bivsi reprezantivac hrvatske u skokovima u vodu je za*** amatere.