Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJMO SERGIJA!!!!
Jedinstvena hutba u cijeloj Bosni sa samo jednom temom - pomoć za ljude pogođene katastrofom. Nakon poziva da se prikupe sredstva, ispred svih džamija je organizovano prikupljanje novca - a koliko je prikupljeno znaće se tek kad stignu izvještaji iz svih mijesta, najkasnije na sljedećoj džumi inšAllah. MašAllah, Allah vam upisao u dobra djela svima koji su učestvovali, amin!
Meni je bilo naj jace u Srbiji,,Pink otvorena linija"!!! Sedi Saban,Vesna Zmijanac i drugi folkeri,sportisti,umetnici i javljaju se na tel.kada u svoj frci tu su i Muftija Beogracki i mitropolit...Varaju naj ludje,stalno na telefonu :)
bice zanimljivo vidjeti koliko ce se ljudi protegnuti.?!
Turska, BiH, Srbija i Albanija, jedan narod!
sa srbima ni do hale
ajmo sad svi islamofobi i ateisti navalite...tri..cetiri..sad
Bit će ako Bog da lijepe pomoći od sergije.. Samo oni koji se ne razumiju mogu sad da se prave debili !
hassan... niti drzavnicima niti politicarima niti dzamijama...nedam nedam nedam nedam nedam dao sam direktno! i to je od mene... nema vise u mom zivotu posrednika izmedju MOG NOVCA i COVJEKA KOME TREBA! nema posrednika...nisam invalid...! a ne vozim ni ja passata ni audija...e nece mene praviti magarcem ni hodza ni lokalni baja ni politicar ni njihova djeca i cerke! ne dam preko posrednika!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)