Kraj štrajka glađu u Trebinju
0
Dijeljeni leci o povezanosti Dodika s kriminalom
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@coco, Nista se ti ne sekiraj \"jarane\", kupicemo mi Miletu jos po dvije kuce u Beogradu i Banja Luci, SAMO DA NAS ODVOJI OD ISLAMSKE STOKE koja sebe od nedavno naziva Bosnjacima.
J.E.B.I......D.O.D.O......G.L.U.P.E.......B.A.L.I.J.E...G.L.U.P.E........B.A.L.I.J.E....G.L.U.P.E........B.A.L.I.J.E. J.E.B.I......D.O.D.O......G.L.U.P.E.......B.A.L.I.J.E...G.L.U.P.E........B.A.L.I.J.E....G.L.U.P.E........B.A.L.I.J.E. J.E.B.I......D.O.D.O......G.L.U.P.E.......B.A.L.I.J.E...G.L.U.P.E........B.A.L.I.J.E....G.L.U.P.E........B.A.L.I.J.E.
Ne znam vama ali meni je drago da ih Dodik handri.
Ja vjerujem da je Dodik usao u zivo blato iz kojeg nemoze nazad.Ali isto tako vjerujem da je u pitanju samo vrijeme kada ce Dodik proglasiti na ovaj ili onaj nacin ne ovisnu sr.Dok se dodik bogati on i radi na razbijanju BIH i osamostalenju rs.A nasi minderasi opet kao i 90 godina pozivaju svijet i sabiraju poslednje marke od jadnog naroda.Narod kao i prie voli kupiti televizor ili sada kompjuter nego ono sto mu je za zivot neophodno...........................................................................................
Sta napisa i osta ziv.Ne brukaj Hercegovce!!!
Bosnjaci nikad nisu zivjeli u Trebinju jer je to \"fizicki\" nemoguce znaci da ovo sto ste na kraju napisali nije istina U Trebinju su zivjeli, zive i mogu zivjeti samo HERCEGOVCI, A ova KATEGORIJA KOJA JE IZMISLJENA 1993 GODINE MOZE POSTOJATI SAMO NA PODRUCJU BOSNE.. LOGICNO, ZAR NE...
Gdine Incko i gdine Raffi i gdine English kad cete vise suditi vozdu sa Laktasa za pepeljare i za sofe i kauce gdine Incko dajte sudija i tuzioca i sudija gdine Incko dajte nagradite patriote iz fazlagica kule danke deutschland najbolji handzari gdine Incko i nagradu zahtjevamo i trazite i tuzite i strajkujte da se najboljim handzarima patriotama da nagrada i kompenzacija od zlocinackih serva ukrajinskih kamenjara za doprinos u nasoj dragoj ndh i da se kupi oruzja od zlatnih jevresjskih zuba i da se istjeraju preko drine i u drinu servi kamenjari gdine Incko a ne ko nasi izdajnici minderasi sve pokradose milijarde sto nase majke srebrenice trebaju strajkovati i putovati gdine Incko stavite sal nase drage jedne jedine ndhazije od bosfora do beca gdine Incko i da sve serve protjeramo gdine Incko oni su i franca ferdinanda ubili gdine incko a nas dragi hitler se zakleo da ce se osvetiti kad su servi pobijedili u prvom svjetskom ratu gdine incko i bi da ne bi rusa poganih NDH4EVEr!!!
Gospon Pipo. Hajde ti nama priznaj koliko ti Haris SIlajdzic placa da trujes covjekovu okolinu? Marka po postu? Ili mozda marka i po? Od tvog komsije sam uspjela saznati da si lijecen na psihijatriji 6 godina i da s vremena na vrijeme imas ispade i u komsiluku (uglavnom ispade u svezi sa kucnim ljubimcima????)...De, ako te nije safatalo opet, reci nam ne bi li ti se pomoglo kako.
Pa kada vise mislite da prestanete? Da je Dodik kriv odavno bi bio iza brave. Ovako, kako je njegov politicki kredo u pitanju, svi ste upregli da ga po svaku cijenu sklonite po Gebelsovom modelu... Neko je odavno ovdje napisao, odogovarajuci na sveopce hajke, ...\" A Bosne je svakim danom sve manje i manje....\"
Sto je vise napada i lazi Mico nam je sve drazi i drazi.......hehheee Ture bure gura Ture bure gura Niko krupno k\' Turcin ne laze. PPNjegos
Pustite Dodika više, a gdje je lova za Srebrenicu da je tamo sotala ili otišla Srebrenica bi bila najbogatija opština u BiH, gdje su i ko su federalni Dodici.
hajdee nece li i srbima doci iz d.... u glavu ,kosto je nama doslo ,pa da shvate da se dodik zalaze samo za svoj dzep,a narodu puca supljake o ocjepljenju rs-a , i svi politicari u bih , puca njima k.ta za nas , nek je audi pod guzicom.
Ja pisem ovdje mjesecima da je ovom debelom lopovu i fasisti s laktasa mjesto u zatvoru i da ga je Raffi treb\'o vec odavno uhapsit!Pokr\'o je vise stotina miliona maraka drzavi i gradjanima BiH-e,pravi vile po Dedinju i Kipru a to je samo jedna od varijanti njegove pljacke! Nazalost nije jedini u drzavi BiH-i!Ibar u sva \"tri konstuitivna naroda\"ima vise lopova na najvaznijim politickim funkcijama! Ko li je TOLIKO instistir\'o da strani tuzioci napuste nasu drzavu?SAMO CE GRADJANI BiH-e svi zajedno doc kraja ovim lopovima na vlasti!Sve dok genocid tvorevina postoji bit ce lopova i pljacasa koji cuvaju svoje fotelje po svaku cjenu pa cak i unistavanjem drzave Bih-e! BiH4EVER!
Turkesine smesni ste do bola hahhahaa Vi o Dodiku a vasi vam maznuli 6-8 mlrdi doalra donacija hehhee A da vi nebi pitali za te silne donacije vasi vas zamajavaju s Dodikom . Koji ste maloUmnici vi POturcenjaci u PM hahahahaa
ni ovi sto ga kritikuju nisu nista bolji