Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko vrati riđobradog babinog kleptomana opet u sef, ali onaj sa rešetkama!
VIDEO: Komšić priznao da bez SDP-a ne bi bio ono što jeste! Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik Demokratske fronte (DF) Željko Komšić prije četiri godine je priznao da bez SDP-a ne bi bio ono što jeste. link: http://spijun.net/video-komsic-priznao-da-bez-sdp-ne-bi-bio-ono-sto-jeste/
Svi pred muzej! Sretno DF
8 godina vegetiras i hinjski narodu prosipas pricu da ce sutra biti bolje... Predsjednika nikad goreg nismo imali... FUJ!!!
PROFESOR SPAHIĆ O BIVŠEM SDP-ovcu: Prof. dr. Besim Spahić: O Komšiću mislim sve najgore! http://agencijanova.com/?p=5676
Pretpostavljam sada će reci kako je konačno vrijeme da se nešto radi, da ovo da ono... pa šta si čekao 10 godina moj Željko
Ako vam je čovjek koji se s puškom borio za BiH, lopov, ja onda stvarno ne znam kako nazvati babinog sina, skrivenog iza zidova Narodne banke, dok smo mi ginuli ?! ''Jednu vreću zlata za mog sina Bakira . . .'''Kako nazvati drogiranog šefa mafije, oberlažca, prevaranta, čovjeka koji danas priziva Boga a sutra Tita, Dodikovog guznog havera, itd, Zlajicu veličanstvenog, koji je btw Il Capo di tutti Capi ? Ovce moje . . .
Željko je zaslužni borac za BiH i mislim da je to dovoljno naplatio foteljama na kojima je sjedio više od decenije. Kao političar, njegov krajnji domet i kapacitet, po mom mišljenju, je opštinsko vijeće.
8 godina vegetiras i hinjski narodu prosipas pricu da ce sutra biti bolje... Predsjednika nikad goreg nismo imali... FUJ!!!
Normalno da prosipa pricu, jer nema ideju koju bi predstavio kao rjesenje za to bolje, za to se ipak treba potruditi.
Lijepo covjeku primati platu, a da pri tome ne mora raditi nista, tu i tamo zagalami na nekog i pokupi simpatije, sto je zalosno, jer konkretne poteze ili barem ideje nismo vidjeli, a siguran sam i da necemo.
Ljudi idemo plja... Khm raditi
Komšić je dao razlog Čoviću da traži treći entitet, a sada je pred ove izbore to i dogovorio s njim i Radončićem. Prije 8 godina ga je Silajdžić prokužio: https://www.youtube.com/watch?v=vf5CDiytQrY
krinu i ostalima > šta kod da je Željko radio, jedno sigurno nije - NIJE PLLJAČKAO, NIJE IZDAVAO NAROD ZARAD REKETARENJA I NIKADA MU sdp NIJE BIO PREČI OD DRŽAVE. OSOVINA ZLA SA POLJINA NEĆE MOĆI DA OTME VLAST 12 OKTOBRA. iGRAĆE SE I DRUGO POLUVRIJEME SAMO AKO SE OSJETI DA SE KRADE NA IZBORIMA. I TO JE KRAJ POLJINA ZA SVA VREMENA!
nije njemu ni SDP ni DF niti država preča od fotelje, koju je grijao zadnjih 16 godina. Od općine preko ambasadora do člana predsjedništva, i sada bi u promjene i da radi, možeš misliti.
Treba mu dati PoDrsku,naravno od svakog po jednu.
Narandzasti SDP,ista govna samo u drugi celofan umotana
..malo smo kratki sa trgovima...đe će radon?
...zato je baki pazario zetru..."sa nama, bošnjaci neće kisnuti"... :)
Podzimo Suljagica , bit ce nam isto jer presjednistvo je bez ovlasti ali barem necemo dati priliku reisu radoncicu izetbegovicu , dosta ih je bilo sve ove godine ,
Koji je ovo lazov haha, kaze suljagic 5 vakata, a ovamo neko pisao da suljagic psuje boga na sastancima. Prije je vjerovati ovom drugom
8 godina vegetiras i hinjski narodu prosipas pricu da ce sutra biti bolje... Predsjednika nikad goreg nismo imali... FUJ!!!
Kako DF misli osvojiti glasove ako ne izlaze na tv-debate i ne promovisu svoje programe siroj bh. javnosti? To je greska u koracima..
8 godina vegetiras i hinjski narodu prosipas pricu da ce sutra biti bolje... Predsjednika nikad goreg nismo imali... FUJ!!!
Ovaj Komsic je covjek koji stvarno Bosnu voli ko rodjenu mater,sto jest jest.Jedan jedini posten medju policarima.
@izacose uradio je kad vam je upo rovovima guzove cuvao dok je riđobrada spodoba svoje guzove krila po turskoj dok je njegov usrani babo alija govorio "i ja da imam sina poslao bi ga na prve linije fronta" e te izmetbegovicke gnjide ukradose milijardu od mošnjaka da bi ovi danas mogli pljuvat po svima koji nisu četnička sda
kako nije.. pa umjesto da narodu pomogne, samo ga laze... jaoooo... gluho bilo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)