Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U jbt prijedloga, ovaj lik je pacijent zesci, ode TK-a ponovo u anarhiju!
AL SE FRONTA ISPRSILA SA KANDIDATIMA. SVE GORI OD GOREG. JA SE ODRADOVA KAD ONI ONU ZENU PREDLOZISE. KONACNO NEKO SA LIJEPOM BIOGRAFIJOM I ONA PAMETNA ODUSTADE. SVE OSTALO SU CISTA BAGRA.
Šemsaaaaa....
Hajde da se sto prije formira Vlada, da vidimo hoce li radit barem za 30% bolje od prethodnih!
Delija momak...
Koja ku+vanjska stranka, čovječe! Ispališe sportistu stoljeća, čovjeka koji je prvi nosio zastavu BiH na Olimpijskim igrama, doktora nauka, radi anonimkog du*euvlakača. A kad se vidi ko ih vodi u TK, nije ni čudo. Ovaj Mešalić je javno nudio novac da ga neko zaposli, kad se vratio iz Iraka