Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi samo osuduju i sjede cekaju plate.a najvece cetnike doveli da vode sipu pa udri po muslimanima i podmeci.cuj naslijim pancirke oni nemaju sta da jedu kamoli da kupuju pancirke.za te pare koje vi primate jabivam mater ozenio
Dragan Lukač, etnički čistač https://www.youtube.com/watch?v=aEX3UkLqxJA
Ja sto ih prepadoste sa vasom osudom??? Sve sami foleri!!
U stanju ste samo da ,,osudite,, Jadnici!! Nema narod ništa od vaših osuda.
Kantonalna policija i jedinice za podrsku trebaju sad sprovesti energicnu akciju preveniranja srbo cetnickog terorizma u svim srpskim povratnickim selima. Garantovano da ce pronaci i poneki minobacac. Klin se klinom izbija. Ali kod nas je SDA impotentna a policija lijena tako da srbi ne moraju sklanjat PAM ove i minobacace. I pitate se zasto ljudi simpatisu drzave u kojima ima reda.
Shvatas da je pitanje dana kad Dodik nece moci isplacivati plate policiji i penzije?Pa Zeljko imas priliku,dovoljno je da ne das saglasnost Dodiku za kredit MMF-a,i dobices sta zelis,ali ako das,jer Dodik vec 40 dana kasni sa platama policiji koji vec pusu,onda si pokvaren!
Ima tu puno istine... Kasa prazna pa valja narodu dat malo "igara" kad već "kruha" - n e m a ..!!! Skreni rulji pozornost s pravog problema i hapsi selektivno... Možda bi mu čovjek i povjerovao da u ovom progonu "vještica" uhapsi bar jednog četnika koji se za Donjeck i Ukrajinu spremio .... Duduče, kao i obično, nisi vjerodostojan... Tvoj krajnji domet je "surova i sirova demostracija sile " ...!!!
Treba se traziti ostavku kompletenog rukovodstva policije genocidne tvorevine...
Bravo platforma treba bez daljne ali za sad dok se ne ostvari ta platförma ja preporucujem da svaki Bosnjak nabavi najmanje 3 djece to je optimala za jednog muskarca sa dobrim mud...
Ovi su otisli i korak dalje pa koriste termin "progon povratnika" :-) Demokratski Front koji je nakon uspjesno obavljene promjene pola (hirurski zahvat u medicini poznat kao hrvatizacija) postao Demokratska Fronta.
a duse drage.. vidi i njih, probudili se nakon sto su vidjeli da se SDA prva oglasila.. junacine.. nema sta... nego, sta cete UCINITI pored ove ostre osude...? vjerujem da se mile poslije ovoga sakrio u bunker od straha.. mada sam misljenja da ce prije biti danegdje na livadi u gumenim cizmama okrece prase i tuce po rakiji zaljevajuci je pivom od pola litra...
nasikirao se i prepao od ovih silnih osudjivanja... :)
hladne glave protiv terorizma pa se u 20 godina BiH pretvorila u afganistan...