Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da ona rugoba jasmin imamovic izgubi
NESTALA JE SELJAČKA I RADNIČKA KLASA I PRAVI INTELEKTUALCI. lJEVICA NEMOŽE ŽIVJETI NA LEĐIMA UBLEHA, NARCISOIDNIH, MALIH POLITIČARA BEZ IDEJE I VIZIJE BUDUĆNOSTI I U KOEGZISTENCIJI SA KVAZI USPJEŠNIM LJUDIMA, KOJIMA SE NEZNA PORIJEKLO STVORENOG IMETKA IZA RATA! mLADI DA, SAMO MLADI MISLE DA ĆE UZ PUT SA MALO PRAKTIČNOG ISKUSTVA NAPRAVITI KAIJERU, A TADA IM SE VIZIJA ČINI PREDALEKOM, KRENU PREČICOM I ZAVRŠE NA STRANPUTICI!
Lazni socijaldemokrata nije niko drugi nego Zeljko Komsic i DF. Obavjestajno-policijska zajednica sa SDA.
sa kime cete sad u koaliciju? sa dodikom mozda?
ali je Sda vas saveznik? nidje veze
koji bolan veliki broj
Ja sam lažni socijaldemokrata!
Pomesti ce vas SDA SBB i ostale pucko nacinalne stranks... DF i NASA STRANKA ce mozda cak i nestati sa scene...sve ste si sami krivi,ZASTO SE NISTE UJEDINILI?!?
Ovi socijaldemokrati i uništise tuzlu.
al kandidat vam je .. nemam riječi .. bolje da ste se borili samo za vijeće ako već niste imali alternativu
Dobar naslov za reklamu DF stranke. Samo ima tu posla da se žito očisti od kukolja. Mnogo je onih koji su karijere i beneficije ostvarili u drugim strankama od kojih se ne žele rastati, pod plaštom socijaldemokratije.
Sto dalje od Sdp-a i mozda i bude nesto od vas, a sa njima gubite sigurno.