Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšo je javno govorio da je Fahro najveća poštenjačina u BiH, e nek' ti ga je zavuk'o.
..onako Javno.
Možda on i voli baš to!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DF je slucajna pojava sa limitiranom politickom radoznalošcu!!
manje nego što jse misli. U svojoj bazi je potpuno krahirao. A podvale koje pravio tokom kampanje su nevjerovatne. Nije dozvoljavao da se kampanja radi i za "konkurenciju" koja nije puhala u istu tikvu sa njim. Glasove je dobio u opštini centar tamo ga raja nije upoznala. Najveći krivac je oni koji su ga gurali iz sve snage, a sada se duboko kaju. Inače ni lova nije sve - upravo to gledamo ovih dana u DF-u!
Ovaj DF je karina od stranke.
E na koga mi bacismo svoje glasove...sami smo izabrali one koji ce nam vezati ruke kad pokusamo bilo sta pametno za BiH raditi..
Glasala za DF, vjerovala i nadala se. Prvo razočarenje sam doživjela kada je željko netom nakon izbora u redove DF-a okupio svu izblamiranu bagru iz propale stranke kojoj građaanstvo nije dalo glasove-SDP. Drugo razočarenje sam doživjela kada su bez puno borbe (pameti-dakle u nedostatku kapacitetaa) sve prepustili ostalim strankama čitaj haharima i time me podsjetili na situaciju prije rata kada je Komunistička partija sve predala bez truda i želje da zadrži vlast. Dakle DF, što se mene tiče ćao zauvijek!
a nacionalisti su ti druga opcija
zivi cirkus
Nebo Vas mada Vam je Residat neko i nesto u stranci skup dupeuvlakaca !!!
Pa ovako je 20 godina samo se uloge mjenjaju i stranke.Oni se pred izbore nalazu narodu,podmite ga sitnicama,dobiju glasove i onda nastupa 4 godine borbe kako sto vise zgrnuti para u svoje dzepove i dzepove najblizih i to para od poreznih obveznika.Volio bih vidjeti politicara sa nasih prostora da je nekada povukao odlican politicki potez u korist gradjana a ne samo u svoju licnu korist.
opet se ne zna sta Zeljko hoce, jel velika il mala nuzda, kao mi necemo blokirati, al necemo se sami povuci, halo buraz, pusti vodu vise ba
A usha tamo leveri .... kme kme kme mogu li ostati u vlasti
Njihova jedina uloga je bila da SDA produži svoje trajanje i vladanje, isto kao što je to bila jedina uloga Lagumdžijinog SDPa, a Nikšić će da nastavi tim putem. U svim kombinacijama samo SDA opstaje kao jedini organizovani političko-mafijaški subjekt u FBiH. Ko je glasao za DF, isto kao da je glasao za SDA, ko je glasao za SBiH isto kao da je glasao za SDA, ko je glasao za SBB isto kao da je glasao za SDA. Da je SDP dobio više glasova opet bi koalirao sa SDA.
Ista ste vi sva govana politička.
Vi ozbiljno i pod hitno morate profilirati stranku i kadrove i odrediti ciljeve koje zelite postici, a ne isto da vodite mjesnu zajednicu cak bi i oni ozbiljnije pristupili poslu od vas...inace vam slijedi kazna pa ce te zavrsiti ko harisova stranka.
neka mi neko objasni šta su to dobro uradile nacionalne stranke, osim što su započele rat
Rat je zapocela Srbija,nikakve stranke
a da su odigrali malo politički sa slobom i karadžićem, pa referendum proglasiti možda poslije rata u Hrvatskoj, 94-e ili 95-e, igrati između dvije vatre, pa dobiti nezavisnost bez rata, kao Makedonija i Crna Gora, razne opcije su se nudile, ali krenulo se bez plana i programa, te bez oružja, a to svom narodu niko nije želio
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Stranka koja ne zna jel dosla il je posla
ili ti neznaju il bi jeli il srali.. zar su oni vise bitni i koja budala za njih glasa to bi htio znati