Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da kojim slucajem startaju feral u bih, sa punim pravom kake i po \"nasim\" hdz-ovima i sdp-ima kao sto su radili u hrvatskoj, 90% ovog auditorija sto im tako ushiceno pljesce bi pljuvalo po njima i davalo im iste epitete kao i bagra po hrvatskoj. u tome bi ovaj sajt prednjacio, po zlajinom fermanu, a paraziti-kolumnisti bi se takmicili ko ce im jace, lafo, viknut.
Neka prvo pokriju gubitke Ferala pa nek se rugaju.Njihove gubitke plaćaju hrvatski porezni obveznici a oni pečalbare okolo svima koji im plate \"iće i piće\" pa odma FTV jer sve što je protiv Hrvata FTV je dobro!!!
Ako je publika sinoc mogla odusevljeno da im aplaudira dok su Vozda izvrgavali ruglu, ne razumijem zasto ne bi u Sarajevu veceras da Zlaju uzmu na tapet!? Ili, zaista ne mogu?! Redakcijo Sa-X, bilo bi lijepo da prenesete dijelic sinocnje atmosfere sa njihovog nastupa u Banjaluci. Ili ako ima tekst o tome, da me uputite na njega, posto nisam uspjela da ga nadjem:(
Treba pustiti ljude da pričaju, samo neka se financiraju sami.
Pa, oni su viva ludez, jer za saku, KM, tj., kobajagi maraka, ismijavaju svoju domovinu Hrvatsku, u cijoj slobodi nezasluzeno zive. Nasladjujte se vi ismijavanjem Hrvatske, sa tim deronjama nakaznih mentalnih slika, koji sebe komotno mogu uzeti za predmet ismijavanja, jer su intelektualne izasrotine i gnjide. Oni govore o sebi, a vala i o vama.
imao sam priliku slucajno vidjeti njihov \"performans\" nedavno u mostarskom abrasevicu.... sve sto bih imao reci o navedenom vec je rekao \"ibro dirka\", naprosto mi je oteo rijeci iz tastature...
\"Anonimci\", kao i obicno, krijuci se i djelujuci iz svojih misijih rupa atakuju i diskkreditiraju svakoga, a posebno one najpametnije i najhrabrije među nama. Cudo su ti kompleksi, frustracije, zavist i ljubomora. Zao mi je sto ljudi - \"anonimci (destruktivci u svakom pogledu)\" na taj nacin, poput sepse truju i unistavaju sami sebe.
http://www.facebook.com/pages/Djevojka-koju-svako-od-nas-sanja-7-slika/186299221403486?v=wall
Klasika! U BiH su napametniji sta drugi trebaju raditi ali kad oni nesto trebaju onda pljuju po ekipi koja je Feralom, nosajuci glavu u torbi, odgovjila vise normalnih u Hrvatskoj nego sto ce ih ikad biti u BiH. Najbolje je da ih izbace iz BiH na glavu,jer kad malo bolje razmilim svaki drugi bolesnik sa Balkana je iz BiH.
u dvorima sultana Zlaje ce zasigurno \"duo dvorske lude\" biti dobro prihvacen. a nakon toga im se mozda cak otvori i perspektiva u Istanbulu i Ankari... sve u svemu, nije lose biti ni dvorska luda!
pa jel sad u pub-u ili gore kod folklorista :D
a jesu ova dvojica dosadni u pm. Nemojte im placati pice.