Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se nalazi Udruzenje?
Opet se nebuloze pisu, Federacija isplacuje redovno staru stednju svih banaka iz BiH onima koji su je verificirali, zadnja uplata je bila 30.09.2012... @stedisa Jel lazes samo na forumu, ili i onako, svaki dan?
Glavna kreatorka sramnog cina otimacine deviza gradjana BiH je tadasnji guverner BiH - mafijasica HAJRA BALORDA, koja nikad nije odgovara za to.
Na red je došla tužba protiv Privredne banke Sarajevo. U okruženju su sve domaće banke vratile štedišama staru deviznu štednju, čak djelimično i u RS, jedino u Federaciji se ništa po tom pitanju ne radi. PS Alija je prve izbore dobio na izjavi da je država garant za deviznu štednju građana.
Tuzit , nego sta ...svi treba da vrate
Prije ćete umrijet nego što ćete dobit Marku ! Al će možda zato unuci da se hadžijaju sa vašim parama ! Ironija!!!