Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije 100% ah da ziku ste zakljucali ;) i gasija ;)
sta imaju policajac i kurva zajednicko ? oboje stoje na ulici i brukaju familiju...
Devedeset posto optuženih za najteža krivična djela je na slobodi....... ako uzmemo politicare,policiju.sudstvo itd. izalzi se na nekih 90% na slobodi....
e upravo tako,kralju...
Policija zaista radi svoj posao.Svakodnevno svoj život izlažu opasnosti kako bi lišili slobode kriminalce,koje onda sud,a i sud je primoran na takav način rada jer u našem zakonu imamo puno rupa,pusti na slobodu. Tužno i žalosno,ali istinito.
cuj to policija rizikuje zivot kako to,rizikuje zivot jer ti trazi 20 km za kvazi neku kaznu :) i jos mi kaze nema kod sebe blokova da mi napise hehe
Ima i takvih,slažem se,možda i više nego što bi trebalo, ali ima i onih policajaca koji zaista rizikuju živote. i da napomenem,nisam policajka i nemam nikoga od porodice ili prijatelja u policiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jbt, koji su to pehsini bilo, samo klali, silovali, ubijali, kao da neće stati rat, nevjerovatno kakve su to životinje.
Uhapšeni, od ranije poznat policiji, pušten na slobodu.