Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Poljine..
Trebali ste postaviti malo vise tog otrova oko Predsjednista, Parlamenta i jednog i drugog za ove nase miseve u vlasti.
Bit će mrtvih na sve strane. Ne znaju pacovi da je to samo za njih spremljena hrana, a ne znaju ni ostale životinje da to nije za njih, nego za pacove. Nastat će zbrka, pa će biti mrtvih na sve strane.
Kod nas u BiH je DERATIZACIJA zadnjih 20 godina. Kožu su nam ODERALI svojim lopovlucima.
Bolje da su mace angažirali bilo bi jeftinije
Jeste li ikad presli na neki drugi otrov?Od kako znam baca se psenica,kocke a ucili ste nas kroz skolstvo da se otrovi moraju mjenjati zbog rezistentnosti glodara na rodenticide.Cisto reketarenje od strane drzave i talenje ovih sto dobiju da rade deratizaciju.