Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH treba biti nezavisna ali od nacionalista i svih onih koji pokusavaju da gaje jednonacionalnu bolesnu politiku,onih koji pokusavaju da svoj narod svrtavaju u nacionalne torove,a da pri tome samo dobro pune svoje dzepove.
Upravo tako,trebam se rijesiti svih ublebasa koji su vladaali 20 god i koji zagovaraju jednonacionalnu politiku...
Sad bi kao trebali povjerovati da je Nasa stranka spas za BiH... Mos misliti, spas su nam oni koji ne znaju jesu li desnica, ljevica, pozicija, opozicija... Veze oni nemaju, ali znaju samo da treze svoje fotelje...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
halo nazor - evropejac, drzi nam pridike covjek koji se stidi svog imena i prezimena ? nemas kredibilitet, al' imas licemjernost !
јebo sda .
ja nazor evropejac ne valja,al zato je Felix Strum legenda jele arane,brat srebrenica,islam ovo ono
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muhamed Gracić promijenio ime u Dennis Gratz. Možda nekom drugom može objašnjavati šta i kako, ali meni ne.
U Holivudu nema. Za Bošnjake muslimane itekako ima. Tako lijepo ime kao Muhammed promijeniti u Dennis... ccc
sda do groba, sda je tu kao inat kuca, da stoji vama koji nemozete da je gledate
Činjenica je da je čovjek promijenio ime. Odmah najgore pomisle ljudi - sramota, stid... Lik je htio dokazati kako ime neka nikakve veze sa onim kakva si osoba. I ta dosadna priča koju slušamo o nacionalnosti već 20 godina. Jeste, zvao se Muhamed. I da sada se zove DeNNis. Šta to mijenja? On je ista osoba - to je poenta. Šta ime na kraju znači? Nek se zove kako hoće, njegovo pravo, njegov izbor. Svi mi možemo promijeniti ime, nije to teško. Čim čujemo neko ime, odmah prosuđujemo o milion stvari, a na kraju (većinom) pogriješimo. Što su ovi koji nisu mijenjali imena bolji? Vidite gdje i u čemu živimo? Oni trebaju da se stide, stvarno je dosta njih više!
Wer ist dennis gratz???
Da li bi ste shvatili nekoga ozbiljno ko npr. Kaze da amerika treba bita neovisna od obame
Muhamede Graciću, sto promijeni najljepse ime na svijetu u Dennis Gratz...jel te to stid porijekla bosanskoga i bosnjackoga?
Au crni Muhamede, pa kud Dennis?
Dennis, kojem se ne sviđa ime Muhamed, dovodi birače u zabludu tako što je na plakatu ispred svoga imena stavio "dr", pa neupućeni mogu pomisliti da je ljekar, a ne doktor neke gluposti tipa socijalnog rada, žurnalistike, hortikulture, travničkog sira... E baš ne treba glasat za ove što se napinju ko žabe, svim svojim bićem, da se uhljebe u politici, pa čak i ime promijene da bi se svidili biračima! Koje licemjerstvo!
sve je ovo supljiranje, svi ce ponovo glasati za nacionaliste... prije nekoliko dana na vanrednim izborima za nacelnika opcine Srebrenik, SDA je rasturila sa 96%
Mudro zboris Muhamede Gracicu... Samo to je sve utopija
meni se ovaj lik ne dopada
Bit ce tako kad njih ne bude
on je za mene isto sto i lepa brena, samo sto ne zna pevati
Babo sinu : Jel, sine, sta ces ti biti kad odrastes ? A, sin ce na to : Ne znam, jos razmisljam o tome. Babo ce opet : A, sto nebi isao u sport. Tamo su pare. Vidis, eno nasih reprezentativaca Dodika, Izetbegovica, Covica, Lagumdziju sve trce za parama, veli Babo. Sin ce na to : Ma znam bas nesto kontam. Od kopacki me bole noge.
Dennis nisi, Muhamede