Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA HA HA HA HAHAHAHAH ZVIZDIĆU USPJEH NAŠE NACIJE I DRŽAVE AHAHAHAHA NE MOGU DALJE OD SMIJEHA, NACIJA NA IZDISAJU, NAROD BEZ POSLA, ONI ŠTO RADE NEMAJU PLATE, SVAKI DAN SE OTVARAJU JADNE I BIJEDNE JAVNE KUHINJE-SIROTINJSKE KUHINJE A PENZIONERI NA IZDISAJU, UMIRU U AGONIJI USPJEH NACIJE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NACIJA DOVEDENA DO KONTEJNERA, ŽALOSNA VAM MAJKA, NISTE VI NI ZA ŠTA.
sve je to super, al ja cu i dalje nastavljat da radim na svom odlasku iz drzave...
@Voodoo People SVAKA TI ČAST, AKO IMAŠ IKAKVU ŠANSU DA ODEŠ DANAS NEMOJ ČEKATI SUTRA. U POČETKU NE BUDE DOBRO ALI NAKON NEKOLIKO MJESECI ĆEŠ GARANTUJEM VRATITI DOSTOJANSTVO KOJE SU NAM OVI NAŠI ZA OVIH 20 GODINA POTPUNO UKINULI, MISLIM OSIM ŠTO SU NAM UKINULI SVE OD HRANE, POSLA, PENZIJA, PRAVA, I DA NE NABRAJAM------- PENZIONERI VIŠE NE UMIRU NEGO NA SILU KREPAJU OD GLADI.
Recimo da vam vjerujemo ali hajte molim vas, izbacite vise onog BABINOG SINA LOPOVA iz stranke. Vrijeme je da se rijesite sranja I amaneta iz proslosti- eto obezbjedili smo mu 15-to koljeno I nece vise biti socijalni slucajevi- daleko od toga. Znamo da niko nije savrsen I uvijek ce neko sebe nalaziti u talovima (tako je svugdje na Svijetu!) ali ovako ofirno I bezobrazno, izdajnicki nema nigdje!! Proda frajer SVE za licnu korist. On ili je debil, po doktorskoj dijagnozi ili je furda najgora- u svakom slucaju nije mu mjesto tu gdje jeste. Prijatno!
Jedino dosad sto procita pametno,Ovoje dosad bio virus Palestinizacije.
Nacije nikad ne ide ispred Drzave...Nacionalne stranke su stavile nacionalni interes ispred drzavnog i opstenarodnog. S tim u vezi su napravili ustav i ustrojili drustvo prema svojoj mentalno-psiho nacionalnoj dogmi. Svemu tome je prethodio rat koji je trebao da unisti Republiku BiH i ucvrsti nacionanu dogmu kao jedinu legalnu i legitimnu kao i da odredi granice vladanja izmedu nacionalistickih elita.
ZVIZDIĆU, MOŽEŠ LI MI OBJASNITI KOJA JE TO "NAŠA NACIJA"?
pih...sjeba se live stream taman kad je škaljić ržao predavanje :)
Vas cilj je vec advno ogoljen..."vlast, pare, moc, status, uticaj"...i sve to pa i preko mrtvih glava ako treba.....
denise, ne prdi plaho nego idi prvo rijesi onu "sitnicu" u tuzli sa aidom.. ajde.. to neka ti bude zagrijavanje za to sto obecavas.-..
blago nama ako nas vi nastavite vadit kao i do sad što ste nas vadili... al kad se ta jama koju nam kopate uruši, zatrpat će i vas sa nama, to je jedino što me tješi!
hahahaahhahaha, ovaj je Zvizdic, totalno zviznuo, pa poltron nema tri ciste u glavi , on Premijer drzave?
Daj ba kakve nacije, musliman sam i obavljam redovno molitve ali ovo nije zemlja nijedne pojedinacne nacije nego zemlja sviju nas i bosnjaka i srba i hrvata, jebem ti takvog vladara gdje baca kost medju frustrirani narod, dajte nam posao u ruke i prestanite vise siriti mrznju. Kome se ratuje da Bog da mu Bog dao rat u kuci...Pozdrav za sve dobre ljude svih nacija.
Za sve morate pitati Mirsada Kukića iz Banovića :)
Trebao je DODIK bit predsjedavajuci v.m pa nek onda ode sve u P.M to bi ovim Radoncivem pulenima bezbeli odgovaralo poseravam se usta
"_Denis Zvizdić u ekspozeu: Naš cilj je uspjeh naše nacije i države" "Ja sve ove dane, cekam da mi svane da vidim tvoj dragi lik ja sve ove dane tjesim jarane a bolan vise sam od njih Ko bi rek'o cuda da se dese pa Miljacka mostove odnese.... "