Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Et SDA nije uspjela da smijeni covjeka, koji je rekao da je BiH drzava... zbog toga su mu oni zamjerili... mozete misliti do koje granice je otisla ta podlost SDA-ovaca
BILO JE I ZA OCEKIVATI...MLAD SKOLOVAN,SPOSOBAN DA IZVRSI SVE ZADATKE KOJE PRED NJEGA STAVITE!! SVAKA CAST!!
Ovo je dokaz da je politika velika ravaku i da kod nas u BiH moze svasta da prodje na politickoj sceni. Vidi se da su ovo dogovorili Dodik i Lagumdzija. Zato i jesmo u banani i tu cemo i ostati.
PLJACKAJU NAS ONI A PLJACKAJU NAS I NASI SIROTINJA SE BUDZA PLASI A BUDZA PO FLASI
moj glas odsad samo za sbih ovo ostalo sve samo smece koje ce drzavu prodati za marku,najgora vlast do sada i ne zaboravimo sda je do prije par dana bila dio ovoga treba ih isto tretirati kao i sdp
ovaj bi se nag.uzio za funkciju ko i lagumdzija
Znala je tica na grani da ce bit vracen, transferzala moskva, beograd, banja-luka sarajevo, treba li vam nabrajat imena ovih kriminalaca sto sprovode ovaj projekat, mislim da zna i tica na grani.Glavno je da treba ruski crni novac dovest do BiH, pa ce nam jos veci tornjevi rast po BiH, ratni profiteri cvjetat, a narod sve gladniji.
SDP (Stranka Dobrih Parmaka)..., meni samo nije jasno kako je ovim crvenim SDA nabila ovolike komplekse, vjerovatno su u pitanju Lokalni izbori 2012. godine...., ne mogu da shvatim da ovi crveni ovako lupetaju i pricaju ne utemeljene price...., to je taj sindrom \"montiranih procesa\" u kojima su eksperti (da na lazima, izmisljotinama blate druge i na tome grade svoje karijere-narod je na svu srecu prepoznao \"moral\", postenje i ostale vrijednosti SDP i nagradio ga na proteklim izborima)..., ne mogu da shvatim da SDP-u predstavlja problem SDA (dokazana Stranka Bosnjaka i Stranka koja se borila i izborila za drzavu BiH), a ne smeta im Dodik i Ćović sa svojim pricama o podijeli BiH, otcijepljenju, slabljenju drzave BiH itd...., ne mogu da shvatim SDP...., ma ustavri oni me vise i NE interesuju, bitno je da su pokazali svoje pravo lice u rekordnom vremenu (2 godine).....
Bez omentara
to je onaj sto je uskopio drzavu DODIJELIO MANJI BUDZET
SDA misli da nas je ona branila u ratu, ona misli da moze da nastavi da krade i u miru, ona misli da ne smije ni jednu poziciju da izgubi, jer oni su legitimni prestavnici muslimanskog naroda BiH. hehehehhheeeh, Ta ista stranka nam je nametnula rat, ta ista stranka nam je potpisala Dejtonski sporazum, ta ista stranka i danas cuva najznacajnije firme u BiH i naravno izvlaci novac iz njih, onom njihovom cuvenom zakonu o nabavkama, pa preko konkursa koje stele jedni drugima. Ta ista stranak ima na hiljade i hiljade svojih rodbina zaposljenih u firmama sirom BiH i jos uvjek se granaju. Ta ista stranka zivi na nacionalizmu i jednako takoj mrznji koju normalan covjek ne moze razumiti. Ta ista stranka nam je stvorila RS, za sta ja nemam razloga biti protiv, osim sto RS ima razloga da negira BiH, i to je sustina svega. Sad im smeta dogovor sa prestavnicima iz RS, pa vi ste ih stvorili i vasa politika muslimanske drzave.
jao komedije...najgora vlast dosad
Mozete pricati sta hocete ,al covjek je na pravom mjestu, nemoj te balamuditi nekim nacionalistickim pricama, kod nas je takav politicki sistem da se ljudi moraju dogovarati i da se mora zadovoljavati nacionalni kljuc. E ako vi mislite da se moze dogovoriti napustanjem sjednica i opstruiranjem napretka BiH onda moze na ovom mjestu biti Obama nece nam pomoci, zato pustimo covjeka da radi posao. Molim pojedine da svoje probleme koje nisu vezane za ovaj clanak ne pisu ovdje, daba trosite vrijeme!!!
Ovo je zalosno kriminalci postali ministri.
jel vas plaćam da djelite minuse na portalima??? NIKAD VISE SDP!!!!
Svaka cast na imenovanjiu Denisa Bećirevića, ne znam stvarno dokle cemo se dijeliti unutar drzave BiH na ove i one, ja sam siguran da ce covjek obavljati svoj posao posteno i odgovorno, i da ce BiH krenuti boljim putem!!!
Svaka cast Becirovicu...lijepa vijest je tvoj povratak..