Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jeli se to jos uvijek kotrlja sa brda ona grudva snijega,zar se jos nije istopila??????
Eh Zenico sta si docekala!!!! Jinxie 24.03.2014. u 15:04 u boj za toranj svoj :) U subotu 29. marta 2014. godine, sa početkom u 12 sati u Gradskoj areni Zenica održat će se veliki cetnicki skup pod sloganom UZ CETNIKE! Najavljen je dolazak blizu 10.000 članova i placenika iz svih krajeva RS i Srbije. Na skupu će se prisutnima obratiti i predsjednik huligansko-teroristickog srpskog produkta SBB-a buduci Vojvoda Fahrudin Radončić. Pozivamo Vas da onemogucite ovaj cetnicki skup.
Pa odavno se vidi da je su protesti odnosno da je fahro udario gdje su jaka sjedista sdp-a (tuzla) i sda(zenica,mostar pa i tesanj)...isto ko da se samo tamo lose zivi...zna gdje se dobiva navise glasova i od koga bi volio da ih uzme...ne do Bog da taj fakin dodje na vlast vidjeli bi da i od najgoreg ima gore...
Kurcu svirajte
Hoce li se istrubiti korupcija :D?
prdonciceva gamad uzvikivala je " hocemo Kurza, hocemo Kurza" dok su im iz centrale SBB odgovorili:" Nas vozd prdoncic je obecao da ce te dobiti Kurza kad dodjete veceras po dnevnice""
Pomoz Bog Rašo :))
Allah ti pomogo kevinbeze :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nema nista dok se Kurcu neobratite
Tako je dosta nam je 20 godina sto nas **ebete u mali mozak brzo ce izborii a nadam se da ce uskoro i nasi Sanaderi
u boj za narod svoj :) U subotu 29. marta 2014. godine, sa početkom u 12 sati u Gradskoj areni Zenica održat će se veliki stranački skup Saveza za bolju budućnost BiH pod sloganom UZ NAROD! Najavljen je dolazak blizu 10.000 članova, simpatizera i gostiju iz svih krajeva Federacije BiH i Bosne i Hercegovine. Na skupu će se prisutnima obratiti i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić. Pozivamo Vas da medijski popratite ovaj događaj.
hahaha kakvi 20 km vreca krompira je u trendu
@" iz svih krajeva Federacije BiH i Bosne i Hercegovine." Eto vas haman k'o genocidaši, kao da je BiH jedna a FBiH druga država...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)