Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzabe drzite vatru u Sarajevu,nema nista od vlasti,idete u vjecnu opoziciju SBB
Tuga brate mili sad se tek vidi da su ovo protesti placenika koji dobijaju 25 km njih 15-20 dobije pare a ostali maglu.Danas se prisutnim protestantima obraca sekretar SBB stranke, ccccc kako ste glubi Bojane pa zar ti nije dosta glupiranja sa Vedranom Mensurom, Denijem, Fačom i Selver Fatić zvani Banana i u ratu i u miru nosi svesku i nešto piskara a vamo maskirnu uniformu nosi jadddd
kasnite klix. Da mi nema vašeg polu-brata havaza ne bih znao da ima oko 40ak protestanata mahom penzionera koji se uz muziku sa razglasa prisjećaju ljepših vremena.