Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP MAJORIZACIJI KINEZA - RAJLOVAC 我们不会被多数票否决 Tražimo ukidanje Av Av udruženja, ovako se više ne može, ništa osim riže ne ide u wong a cuke nam se u oči smiju !
Kad nepravda postane zakon, otpor postaje duznost NO PASARAN
Jadan ovaj narod....
hahaahahaha " Demonstranti su dopremili razglas preko kojeg emituju muziku Selme ( Bajrami)..."" hahahaha " Sredovječan čovjek, u ritmu taktova s razglasa, udara u malu Serpicu..."" hahahaah " A jedan ima i ZUTU Trakicu"""
zasto se spominju samo lagumdzija i izetbegovic,slazem se da su lopovi,a zasto ne pomenu radoncica,i on je isti lopov,cudno
Da se prvo krivično procesuiraju stranke na vlasti zbog katastrofalnog ekonomskog stanja u zemlji pa onda izbori.
Tako je.. i prvo poceti od SBB jer oni su na vlasti..........
A Jasmila...
ovo se vise pretvara u cirkus
pošto su transparenti?
Svima nam je jako dobro (dobri poslovi, visoke plate, uredjen sistem) tako da ne trebamo protestirati.....
Danas su posebno tuzni...
Pa zbog cega sad demonstracije i procesi, cemu nervoza, sad ce Izbori pa birajte koga zelite...........
Izgleda da si prehladjen.... o kakvom dodiku pricas.... ovo su protesti "gladne djece""......
Nije zvaka za seljaka.Kako ce biti vise prosvjednika,kad je u Svarajvo sljeglo 90% krkana?Tko bi se onda dabe vozao po tramvajima(Zato njima smetaju obustave saobracaja.),i krao i svercovao po pijacama?
I ovi saraystanci stvarno misle da i dalje njih 50 sa pistaljkama i zveckama moze nesto promijeniti..pa vasi vas politicari izradise i smiju vam se kako vas lako razbise. sada cekamo iduce naredjenje vlasnika drzave,medjunarodne zajednice.
..........!!!!!!!!.......???????.....
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)