Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 20 godina kojih su potrošile SDA i SDP, svih tih godina pljačke i bijede za ovaj ratom napaćeni narod, svako novi ko dođe na vlast ne može biti gori od SDP-a i SDA.
Suljagic dok je bio ministar tukal je zenu, a sada ce tuci i nas
SDA i SDP dok su bili na vlasti, uhljebili su porodice i podobne, i još su narod pokrali.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Naravno! Vrijeme je za za promjene na bolje - dosta je bilo na loše i još gore!
Nema od Komsica i njegovih kandidata nikakve fajde.
hvata prpa vladajuce partije... neka, neka, dolijacete vi svi !
HappyHour : IZDAJNIK JE ONAJ ZA KOGA TI RADIŠ. PA, KAŽE SA KIM SI TAKAV SI!
A jel iko primjerio ovu Dževdetu Mujkić – Mujović, cura je ko hala, samo joj prikovat vrata na ledja i iskruzit ono srce... hahahZnam da je ruzan ovaj moj komentar, al nmgu a da ne prokomentarisem (ma koliko se god suzdrzavao i ma koliko bilo neukusno sa moje strane i priznajem da nije lijepo) al deblja je od kineskog telefonskog imenika nedaj Boze da ona prodje pa izjela bi godišnji budzet za topli obrok hahaha
Tipična pamet jednog SDA simpatizera.
@Sanja da je najbolji - ti si bas aktivan, vidim svakom loncu poklopac. hahah al neka te, trudis se, svaka cast. Klepno si finu dnevnicu :) a obzirom i da si dezurni mudrov, prema demagogiji koju si do sada iznosio u pitanju je zaostala zjala sdp-a koju sprovodis i kroz df. valjda su te zbog toga i angazovali :) A kao sto rekoh, nije lijepo od mene (stvarno nije-priznajem) izvinjavam se doticnoj Dzevdeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@Sanja da je najbolji - jasni je meni da si ti placeni komentator DF-a, i neka si, sto se mene tice cesljaj se ko Komsic, pusti bradu ko Suljagic, prebij zenu, izjasni se ko eskim, svejedno mi. Ali kad vec radis to sto ti narede, barem ti to odradi kvalitetno, a ne kao tvoji poslodavci, (sve povrsno, prozirno, ocajno, za svoj nerad i neuspjehe krive druge, blati druge da bi i sam bio manje kaljav...) PS podrzavas li maltretiranje i prebijanje zena?
Naravno da ne podržavam nikakvo udaranje, možda neću ni glasati za Suljagića, da li si se zapitao o tome? O mojoj frizuri ti ne brini, bar mi neće biti riđasta, sa riđastom bradom, i barem neću zanositi na samoglasnicima. Podržat ću DF, podržat ću bilo koga, ako treba i SNSD, samo da tandem SDA-SDP koji nas je upropastio za ovih 20 godina ne dobije vlast. Kako te nije stid plačeniće jedan doći ovdje i braniti ih, kada ti komšija rovi po kontenjerima? Osim ako i ti ne živiš na Poljinama. Plaćenik DF-a nisam, ali ću vas ovdje pratiti i otkrivati vam providne pokušaje promovisanja ovih koji su nas zavili u crno i doveli do toga da smo najbijednija država u Europi. Imaj malo stida, pa ako ih podržavaš, barem to nemoj javno pokazivati. Ubaci glasački listić u kutiju i nek to bude samo tvoja sramota.
@sanja da je najbolji - prema tvom zadnjem komentaru vidim da si ko Ben Ten, cas narandzast, cas crven, plav, pa malo eskim, malo dzedaj, malo bi da pametujes, malo si ko neodlucan, na trenutak si Bošnjak pa i nisi, pa zadires u mekteb pa onda ne... Fakat il si bas puko, il ti instrukcije nisu jasne, a 100% si Petar Pan hhahha pa bolan koga foliras.... jalov si bas koliko i drug Komsic i drugarica Suljagić :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
emirbegu; Lešinari su oni koji vladaju od rata pa do 12.10.14. Vrijedno je napomenuti da su iza njih ostali leševi giganta industrije, sakrivene pare po inostranstvu, 500000 ljudi bez posla, penzioneri , te 50 porodica I LAŽNI BEGOVI koji nedaju nikom ko je van njihovog kruga da dahne. S I K T E R!
Samo to da Dragan Covic i Fahrudin Radoncici podrzavaju ovu stranku, je vise nego dovoljan razlog da se vas ODLUCNO PRECRTA !!!!!!!!!! Replika: OVIM SLOGANOM - KOJI JE NOTORNA LAŽ, NARAVNO JE DA SE SLUŽE GUBITNICI! ONI KOJI OSJEČAJU DA J SVEMU LOPOVSKOM DOŠAO KRAJ!
@skople47....kad se nekome replicira, replicira se argumentovano, a ne supljacima kao sto je i ova stranka.Pazi ovo kako se Komsic prodao, i kako brani svog gazdu !!!!!!! Željko Komšić: Fahrudina Radončića nema u kriminalu! https://www.youtube.com/watch?v=3PAxWNhAUEg
Minu - serima * ISTINA BOLI - ZAR NE?
I SULJAGIĆ I UBLEHAŠ KOMŠIĆ SU KO JALOVE KRAVE!!! (BROJI SE DA IMAS KRAVU A OD NJE NIKAKVE KORISTI, NI TELE NI MLIJEKO) A SULJAGIĆ SE JOŠ GICNE, PA I UDARI ŽENU. Njih dvojica su najbolji dokaz da je u Bosni sve moguće, Da hronični neradnici, uhljupi, kvazipoliticari, smutljici MOGU POSTAT I OPSTAT na javašluku i mušićarenju. Glas za Suljagića i DF (DF u koji se sjatio sav šljam) bi bio očit dokaz da u BiH ne postoje norme, i da je ovo društvo koje ne priznaje vriednost!!!
Ewoks Neka vama vaših lopova, mislim na 7 veličanstvenih, naravno i zlatnih kašika. NARAOD JE NAPOKON SA(ZNA)O!
Nema nista od DF-a, vjerovali ili ne koliko je vec pao u ocima naroda
e, SADA SE POSTAVLJA PITANJE KOJEG NARODA? ONOG KOGA VEĆ DVADESET GODINA ZLOUPOTREBLJAVAJU VOŽDOVI, GOSPONI I LAŽNI BEGOVI ILI NARODA KOJI SE NJIH VIŠE NE BOJI? OKTOBAR JE PRED VAMA I NARAVNO NAMA! NIJE VAM NI MILO NI DRAGO, ALI ODLUČIĆE 600000 NEZAPOSLENIH, UGNJETENIH I POTLAČENIH KOJI " RADE", ČITAJ crnče ZA DOBROBIT 50 PORODICA I NJIHOVIH ZLATNIH KAŠIKA. NJIHOVIH, DA!
Kažu da jedna slika govori više od 1.000 riječi. A, obzirom da video predstavlja pokretne slike, onda će ovaj video u prilogu da kaže makar milion riječi. https://www.youtube.com/watch?v=h6RGgxSyIU4 A sve da ovima iz DF-a, koji ničim izazvani u Željku Komšiću, čovjeku prosjećne inteligencije i (ispod)prosjećnih vokabularnih sposobnosti, vide nekakvog mesiju. Bujrum, malo pogledajte.
Samo to da Dragan Covic i Fahrudin Radoncici podrzavaju ovu stranku, je vise nego dovoljan razlog da se vas ODLUCNO PRECRTA !!!!!!!!!!
Sulajgiću doktor promijenio terapiju - sad, osim što hoće udarit, hoće i pljunut.
#posmatrac33 pa odkud tatina vikendica na puncu... da mu punac nije tata mozda... haj ne rise...
PA eto ,nes mije prepisati vikendicu an punca da ga ti nebi optuzio da se nakro,haha.Joj ,nema bosnjaka nigdjke,haha. Pa ako je sta ukro, na nelegalan nacin izgradio to tuzite ga bagro pokvarena,dokazite da je kriminalac,on ce da dokaze sve sto zna o drugima.
Dobar si čovjek Želja, ali si izdajnik, a kao političar običan nesposobni demagog i populista, 100% Naprijed Demagoška Fronta!
NAprosto nikako da se odlucim dali da ti dam minus ili plus,kako si srocio ovaj komentar :DPA da je dobar covjek ne bi bio izdajnik :D Nego on onako vizuelno izgleda skromno,glupo,ograniceno,pa raja misle odmah da je dobar covjek.Vole svi i Ekrema Jevrica iz istog razloga ;)
@boski: Ne kaki, kakav plačenik, kakvi bakrači...poklanjam ti sve moje 'plačenićke' pare za liječenja, trebati će ti..šta kao ne mogu imati ovakvo mišljenje koje ima 90% normalnog svijeta, a to je da ponovim: Ž. Komšić je izdajnik, i doviđenja i prijatno Demagoška fronta, neposobnjakovići pokupljeni s koca i konopca i tačka, pa ti glasaj retardinjo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)