Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se ovdje nije provela odluka ustavnog suda ? I, kad će hapšenja ?
@dervoffinci Očito ne važi ni u Federaciji.
Ne brinite decki, doci ce ustavni da vam ustavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bruka i sramota sta rade Mostatu. Uhapsiti Covica i Bakira jer drze Mostarce kao taoce svoje nenormalne politike. U HAPS !!!
Incka treba uhapsiti on je ovo nametnuo!
Slucaj Mostar ne bi postojao da se zabrane stranke po nacionalnim i vjerskim odrednicama. Nakon 20+ godina bi trebalo bit jasno da je nemoguce uredit jeadn prostor na nacina da njim vladaju "koalicije" stranaka sa nacional-socijalistickim ili vjersko-socijalistickim karakteristikama.
Šta se sekirate, kladionica na svakom čošku
đe si ti kućo stara?
@halid mjesto halida evo me Halid-aga,ušunjam se podjehkad
sto ko pametni mi u mostaru jel? pa i da imamo izbore hrvati bi glasali za hdz, a bosnjaci za sda. glavni problem nase drzave je taj sto je narod pglu pa tek onda politicari lopovi. da narod ima zrno mozga u ovim tikvama sto ih nosaju na vratu nebi ovi imbecili od politicara ni mogli krast.
Mostar je najbolji primjer kako funkcionišu nacionalne stranke. Sami SDA i HDZ u Mostaru i dogovora nema. Puna im usta demokratije i ljudskih prava, a o to isto pravo nisu u stanju ili ne žele da ga osiguraju već 8 godina u Mostaru. Pametnom dosta.
HDZ želi da Mostar bude kako i svaki drugi grad u BiH. Usta su puna demokracije onima koji su glasali za Komšića i tako pregazili ljudska prava. Hrvati više ne želi da budu prevareni, zakinuti i sl.
@iii Neko je valjda pripadnik nekog naroda onako kako se izjašnjava, a ne po članstvu u nekoj stranci. Komšića nema u Mostaru svakako i niko ne smeta SDA i HDZ-u da se dogovore i da se održe izbori, a to što oni ne znaju ili neće da osiguraju je samo do njih.
I da glasaju opet bi izabrali isto.
Nikako bosnjama dopustiti da si umisle da imaju vise odm23,7%
Nek se dignu građani Mostara protesti, ovo ono? A ja, ako bi doslo do toga kakvi su podjeljeni i nenormalni samo bi međusobno zaratili
Zbog ćega. Zamisli da London nema izbori 12 godina? Mostar sasvim normalno funcionira. Protesti trebaju ispred ureda Incka koji je ovo nametnuo.
@iii ma kad bolje razmislim, u pravu si
Moj Reufe, djeca nam se sad smiju, djeca nam se smiju...
bh je prava banana drzava,sa preglomaznom administracijom u fbh,i velikom i nepotrebnom federalnom administaracijom.jedina tronacionalna i troreligiozna drzava na svetu.fbh ima 10 kantona,vlada,ministre.jeftinije da u fbh uspostave hrv entitet,i onda bi bh i imala neku sansu da bude funkcionalna drzava.ovako u mnogim parametima je najgora u regionu i celom balkanu problem.
Dragan Čović član predsjedništva ispred Hrvata je dao idealno rješenje. BiH podijeliti na 3 dijela. Umjesto do sada 10 imali bi 3 vlade, umjesto 3 predsjednika, imati jednog predsjednika. Svi bi bili ravnopravni i svima bi bilo mnogo bolje
sta i da glasaju opet isto sranje. i dalje ce vladati sda i hdz sve isto nema u ovoj drzavi napretka imi glaso il ne glaso
Mostar da postane distrikt i rijesen problem.
Može ako i Travnik urediti kao distrikt i riješen problem. Mostar urediti kao Travnik, Travnik urediti kao Mostar
Gdje su protesti??
@drinsky1. Zašto ponavljaš sve ono od tvog Hodže mislim vodže
Toliko su ogorceni da od jutra piju kafu i upravo govore o tome kako su ogorceni sto ne mogu glasat
...morebit u "ustavnom" sudu ne znaju da je mostar u bih?