Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ga stisni i ne podrzi mesara iz Laktasa
@poker Ma kakav, oni koji bi se zalili nemaju mozda para ni doci do BL, a i onima koji zive ovdje je vec muka i pozicije i opozicije, jer je to isto s*anje drugo pakovanje. Ovo ce se svesti na to da dodju ovi Dodikovci sto su morali doci i da se onda po svim medijima prenosi kako njega narod podrzava bla bla
Kakve vi gluposti objavljujete. Ja radim u državnoj instituciji i niko mi ništa nije davao da potpisujem ili nagovarao da dođem na miting. Naravno da opozicija ima pravo da na ovaj način iskaže svoj politički stav, ali koliko god Dodik doliva ulje na vatru toliko i oni pušu u tu vatru. A vidim da ste vi u Federaciji silno zabrinuti zbog toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik od javnog novca svome sinu dodjeljuje 3 miliona maraka, oprao novac mafijasa preko banaka pa ih likvidirao da im zataska trag, prodao Telekom i spiskao novac, a parola mu "Srcem za Srpsku - Stop izdaji". Hahahahah
Tako to bude pred svake izbore. Prije koju godinu pred izbore spojili neke dvije sipke i stavili kao krst na brdu iznad Sarajeva. Danima su pjenili i s jedne i s druge strane, jedne navalili oni nas ugrozavaju, drugi kazu oni ugrozavaju nas i obavezna tema rat, rat, rat. Prosli izbori niti krsta ima niti ko hoce da ga stavlja. Toliko o njima i o nasoj pameti generalno.
treba formirati popisnu komisiju pa da onda sazovu sjednicu da broje .
Sta se bunite imate rs to ste htjeli. Muslimani i hrvati vam pretnja eto vam sad
hahah sta se smijete njemu pa i nama u federaciji ce biti tako kad zagusti. svi uhljebi ce morati isto ovdje da stite bakira i kompaniju.
Sad ce se fino vidjeti na jednoj strani gospoda a na drugoj fukara, izadji fukaro i digni glas kad imas priliku mozda ti je zadnja sansa
Ma dzaba im je, vise ima nezaposlenih koji ce izaci na protest, makar svi zaposleni izasli nezaposlenih je vise.
Hoćeš da radiš za državu, a da na nju laješ.
Protesti ili neprotesti, kako god sve ostaje isto. Najbolji primjer je Sarajevo 2014...
lik je puko ko kokica već odavno ali ipak ja bi mu dao još jedan mandat lijepog je posla uradio
Ja bi da mi to koljemo Kume!
A sto se bune, sta im fali?
Najgore od svega je kada covjek izgubi vezu sa realnoscu. Mile jednostavno misli da je faraon,da je bogom dat,sto ce ga na kraju odvesti u propast! Sto prije shvati da je gotovo to je bolje za sviju.
jeli postoje izbori? jeli narod glaso? mile je izabran voljom naroda.. sta ti tu sad imas pametovat?
UCVILJENI D I K T A T O R 😂😂
ja smrada....cime se sve ne sluze
kontraprotest - protest protiv protesta :)))
Kad bi bila još koja banka, da je solventna, Dodik bi se lahko odbranio jer bi povećao broj svojih struktura vlasti i još zaposlio sebi naklonjenih uhljeba.