Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se radi o borcima ZAPADNE BOSNE onda nemam rijeci, to su bili borci za zajednicki zivot. Ako se radi o onima sto sebe nazivaju borcima, a nijednu bitku nisu dobili neka traze naknade od onih koje su oni oslobodili, a to je \"NIKO\".
I nije ih bilo 600 stotina nego stotinjak, cak ih i ne podrzavaju sve boracke organizacije sa kantona nego samo sacica koju je zaveo Remzo Causagic, a on je dobio posao od Sadika Bahtica
Ma kakvi borci to su sve ljencuge koje bi dzaba para, loklani stranacki poslusnicii i fukare koje podrzava neko iz politike USK, kako se prica Stranka za BiH. Najmanje je tu boraca.