Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste na pogrešnoj adresi, protestujte kod onih što su vam davali obećanja,lagali i držali u zabludi, u Ul. Mehmeda Spahe br. 14, Sarajevo ispred Centrale SDA. Samo da znate, neće vas dočekati raširenih ruku, s kahvom i rahat lokumom, za sve što ste za njih učinili promocijom i lobiranjem, nošenjem zastava i trubljenjem u koloni auta, glasovima vas i vaših porodica, zahvalit će se na način da će zvati interventnu specijalnu policiju da vas otjeraju i uhapse.
Da su borci ikad bili jedinstveni, davno bi se sve riješilo sve. Ali kad imaš na stotine boračkih organizacija od po dva člana koje ispunjavaju naloge neke politike, onda to ne vodi nikuda. Probudite se kolege borci, gledajte ima li kakvog posla da se hljeb zaradi. Niste valjda zaista toliko naivni da pomislite da će bilo koja vlast ispuniti ovakve zahtjeve i ugroziti aranžman sa MMF-om.
e glupi narode, političari nas je?u 20 godina kako stignu, a evo piše u tekstu SDA i HDZ su udvostručili broj boraca...šta ćeš mora se rođi neka socijala srediti
"... naknada treba biti nešto viša od 300 KM" Pa plaćeni ste po 400/500 DM mjesečno, zašto to zaboravljate, dembilisani. Ukoliko vam je malo, neka vas isplati Izetbegovićeva (srbonacistička!) republika, nju ste stvorili i danas je odsudno branite.
"Druže, ljudi bez myda i časti k'o hijene se mlate oko komada vlasti druže, loši su bunkeri nego limuzine i šalteri"
U pismu namjere MMF-u su obecali da nece ovo usvojiti, tako da nista od toga.
Parlament FBiH najavio hitnu sjednicu koja treba da se odrzi 2067me ali vec u januaru te godine, kako bi rijesili zahtjeve demobilisanih boraca. :)
Glasali ste sada gledajte... ili mozda niste? ZASTO NISTE?
počelo otrežnjavanje, al nije mi nikoga više žao, molim Njemačku da otvori granice još jednom