Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Zenici ljudi haos,kolone po nekoliko kilometara ... dBd ova drzava izgubila sto vise novca :) Ovako trebaju svi ! sve blokirat pa nek se nista ne odvija. U svakom slucaju mi i onako nikad nista ni ne dobijamo :( NAPRIJED BORCI !
Srbija k\'o Nokia, svake godine sve manja :) KOSOVO REPUBLIKA, VOJVODINA REPUBLIKA, SANDZAK REPUBLIKA ! Beogradski pashaluk = 500 godina tradicije :)))
blokirati nego šta, kad imaju za paušale u Sarajevu što ne bi imali i za borce.
uf, dze sad ona Titina milicija, braco draga
@Pipo Republika Srpska je bolji dio BiH, zato se niko i ne buni. Federalni kriminalci su mnogo gori, ali bitno je da se pljuje po RS. Srbija do Pacifika4ever
raja, nije mi jasno kako su protesti uvijek kod nas, uvijek neko gladan strajkuje, a genocidasima sve potaman. zar smo toliko nesposobni i ogrezli u kriminal? BIH4EVER!
A u zenici kad god se nekom digne ide blokirati M17. Nek blokiraju zgradu vlade a ne da opet neduzni vazaci ispastaju. SdP4ever
Pogresan nacin da se rijesi nesto - kad prdonje budu prolazile poslace specijalce (kojima isto tako kasne place i koji su isto tako dobili svoje poslove zbog tih ljudi) i prebice ih ko vola u kupusu kao i rudare prije 10tak godina.
Blokirati i alternativne prolaze !!!